HaberlerBitcoin Haberleri

Ünlü Analistten Boğa Sinyali!

Tanınmış kripto analisti Mikybull, Bitcoin (BTC) grafiğinin boğa koşusuna işaret ettiğini ifade etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tanınmış kripto analisti Mikybull, Bitcoin (BTC) grafiğinin boğa koşusuna işaret ettiğini ifade etti. X platformundaki son paylaşımında, piyasa hakkında önemli görüşlerini paylaştı.

Son günlerde kripto para piyasasında yaşanan düşüşler, kripto yatırımcılarını endişelendirdi. Bitcoin halving’in etkisiyle hikayenin sona erdiğini ve düzeltmenin uzun süreceğini iddia eden birçok yatırımcı bulunuyor. BTC’nin iniş-çıkışları arasındaki uçurum, farklı senaryoları da beraberinde getiriyor.

Kripto uzmanları arasında fikir ayrılığına sebep olan BTC, gelecekte hangi fiyat hareketini sergileyecek? Kripto analisti Mikybull, bu soruya cevap ararken X platformunda dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Analist, grafik analizinde gözlemlenen formasyonun boğa piyasasını işaret ettiğini vurguladı.

Bitcoin için önemli kırılım

Kripto para birimleri üzerine yaptığı detaylı analizlerle ünlü olan Mikybull, X’teki takipçilerine dikkate değer bir işaret verdi. Uzman, Bitcoin (BTC) için hazırladığı grafik analizinde boğa sinyali gördü.

BTC günlük grafiğinde boğa bayrağı oluştuğuna dair analistlerin görüşleri bulunmakta. Söz konusu formasyonun varlığının yukarı yönlü bir eğilimi işaret ettiği ve hareketli bir piyasa oluşturduğu düşünülüyor. Ancak, şimdi merak edilmesi gereken nokta, Mikybull’un vurguladığı teknik formasyonun, BTC’nin halving sonrasında boğa piyasasına geçiş yapacağını gösterip göstermediği.

Uzman, Bitcoin’in günlük grafikte gözüken boğa bayrağının, ileriye doğru daha etkileyici bir ivme yakalayacak ve Bitcoin’de artışın meydana geleceğini öngördü.

Mikybull, incelediği verilere bakarak şu değerlendirmeyi yaptı: “Bitcoin günlük grafikte boğa devam formasyonu oluşturuyor. Wyckoff’un sebep-sonuç yasasına göre, konsolidasyon süresi arttıkça, yükseliş daha da patlayıcı bir hal alacaktır.”

Bu hafta, Spot Bitcoin ETF verilerinin olumsuz gelmesi ve BlackRock’ın haftanın üç işlem gününde hiç veri girmemesi, endişe uyandırdı. Mikybull, bu gerilim dolu durumda umut ışığı saçarak yukarı doğru bir çıkış bekledi.

Analist, boğa bayrağı son hedefi 100.000 dolar olarak belirledi ve yüksek bir fiyat artışı öngördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.