Bitcoin Haberleri

HashKey Capital 100 milyon Dolarlık Fon ile Altcoin’lere Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

HashKey Group’un yatırım birimi olan HashKey Capital, 100 milyon dolarlık bir fon oluşturarak altcoin’lere büyük miktarda yatırım yapmayı planlıyor. Bu fonun yatırımlarının yarısından azı, Bitcoin ve Ethereum gibi popüler kripto para birimlerinde değerlendirilecek. Şirket, bu yatırımları küçük sermayeli varlıkları çeşitlendirmek için kullanacak ve Hong Kong tarafından düzenlenen fonu, altcoin’lere yatırım yapacak.

Hashkey Capital 100 Milyon Dolarlık Fon Ile Altcoin’lere Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor!

Reuters’in haberine göre, HashKey Capital’in portföy yöneticisi Jupiter Zheng, yüksek net değere sahip bireyler ve zengin Asyalı ailelerle çalışan yatırım firmalarını müşteri olarak çekmeyi başardıklarını belirtti. Bu durum, fonun sektördeki güvenilirliğini ve etkinliğini vurgulayan bir gösterge olarak değerlendirilebilir.

Singapur merkezli HashKey Capital, tamamen dijital varlıklara yatırım yapmayı amaçlayan bu fonu bir ay önce duyurdu. Bu, HashKey Capital’in kripto para birimleri ve dijital varlıklar konusundaki uzmanlığını ve sektördeki liderliğini gösteriyor.

Hong Kong, kripto merkezi olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir ve dijital varlıklar için düzenleyici bir çerçeve oluşturmuştur. Bu çerçeve kapsamında Hong Kong’da faaliyet gösteren Hashkey Exchange, yeni kripto kuralları çerçevesinde lisans alan ilk kripto borsası olmuştur. Bu da Hong Kong’un kripto para birimleri ve dijital varlıklar için güvenli bir yatırım ortamı sağlamayı hedeflediğini göstermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.