HaberlerAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

İki Farklı Altcoin Üzerinde Son Derece büyük Balina Aktivitesi Gözlemlendi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto pazarı, Ethereum spot ETF’leri konusunda iyimser bir hava oluştuğunda tekrar yükseliş eğilimi göstermeye başlarken, Santiment iki altcoin’da görülen yüksek balina hareketlerine dikkat çekti. Kripto analiz şirketi, balinaların ilgi gösterdiği kripto paralarda genellikle fiyat geri dönüşlerinin yaşandığını belirtti.

Kripto paralar ve blok zinciri verileri hakkında bilgi sunan, zaman zaman yatırımcıların sosyal medya etkileşimlerini de inceleyen Santiment şirketi, iki coin’de balina ilgisinin yükselmeye başladığını açıkladı.

Image 50

Chilliz (CHZ) ile Optimism (OP) arasındaki balina aktivitelerinin gözle görülür bir artış gösterdiği şirket analizinde belirtildi. Bu durumun fiyatın yukarı yönlü bir hareketle sonuçlanabileceği vurgulandı.

“Kripto paralarda çok güzel bir geri dönüş sağlanmışken, Optimism ve Chilliz de şu anda balina hareketlerinin arttığı ağlar olarak göze çarpıyor. Balina ilgisinin artması, ilgili coin’lerde genelde fiyatların tekrardan yukarı yönlü hareket yapmasıyla sonuçlanır”

“Ethereum en çok konuşulan kripto para…”

Şirket, sosyal medya incelemelerine yeni bir boyut kazandırdı ve Ether spot ETF beklentileriyle ilgili olarak, bu kripto paranın şu anda sosyal medya platformlarında en çok tartışılan coin olduğunu duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.