Kripto Para BirimleriBitcoin HaberleriHaberler

New York Senatörleri, Rug Pull İçin Yeni Yasa Tasarısı Sundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

New York senatörleri, Rug Pull için yeni yasa tasarısı sundu. ABD’nin New York eyaletinde bu hafta tanıtılan mevzuat,  Rug Pull (halı çekme) ve diğer kriptoya özgü dolandırıcılıkları önlemeye çalışılıyor.

Kamuya açık kayıtlara göre, Senato Bill S8839 “sanal para dolandırıcılığı, Rug Pull, özel anahtar sahtekarlığı ve dolandırıcılık hatası suçlarını düzeltir.” Yakın zamanda yürürlüğe giren bir yasa tasarısı olan A8820, mevcut mevzuata ek olarak hizmet edecek. Tasarı New York Eyalet Meclisi’nin alt meclisinde sunuldu.

Eyalet Senatörü Kevin Thomas ve Kongre Üyesi Clyde Vanel sırasıyla önlemleri sundu.

Bir geliştiricinin veya kurucu ekibin beklenmedik şekilde ayrılmasının yanı sıra yatırımcı varlıklarının çalınmasını ifade eden bir terim olan halı çekme, kripto sektöründe, özellikle NFT‘leri çevreleyen önemli bir sorundur. Geçen ay birkaç şüpheli, sahte bir NFT girişimi olan Frosties’in halı çekmesiyle bağlantılı olarak New York’taki federal yetkililer tarafından suçlandı.

Bu tür kurucu geliştirme ekiplerinin token varlıklarının önemli bir bölümünü beş yıllık bir süre boyunca satma yeteneği New York yasalarına göre kısıtlanmıştır.

Kodlar Komitesi, yasa taslağını gözden geçirmekle görevlendirildi.

Kabul edildiği takdirde, önerilen yasa onaylandıktan otuz gün sonra yürürlüğe girecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.