HaberlerBitcoin Haberleri

İngiltere, Bitcoin ve Ethereum Yatırım Fonlarını Onayladı

WisdomTree, varlık yönetimi şirketi, Fiziksel Bitcoin (BTCW) ve Fiziksel Ethereum (ETHW) ETP'leri sunarak ABD'de Bitcoin spot ETF ürününe de sahip.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

WisdomTree, varlık yönetimi şirketi, Fiziksel Bitcoin (BTCW) ve Fiziksel Ethereum (ETHW) ETP’leri sunarak ABD’de Bitcoin spot ETF ürününe de sahip. FCA’den onay alarak Londra Borsası’nda listelenmeye başlanması beklenen bu ürünler, 28 Mayıs’ta piyasaya sürülecek ve sadece profesyonel yatırımcılara yönelik olacak.

Paris ve Amsterdam’dan sonra, Londra Borsası’nda da yatırımcıları heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. İngiliz Mali Davranış Otoritesi (FCA), varlık yönetim lideri WisdomTree’nin başvurusunu onaylayarak Bitcoin ve Ether ETP’lerinin Londra Borsası’nda yer almasına izin verdi. Bu karar, kripto para birimleri piyasasında yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Image 49

WisdomTree, 110 milyar dolarlık varlığa sahip ABD merkezli bir şirket ve FCA’dan onay alan ilk firma oldu. Fiziksel Bitcoin ve Fiziksel Ethereum fonları 28 Mayıs’ta profesyonel yatırımcılara açılacak. Her iki fonun işlem ücreti de %0.35 olacak.

WisdomTree’nin Avrupa ürünlerinden sorumlu yöneticisi Alexis Marinof, “FCA onayı, kurumsal şirketlerin bu ürünlere daha rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayacak. Dünya genelindeki regülasyon belirsizlikleri ve bazı yasaklar, profesyonel yatırımcıların ilerlemesini engelliyordu. Ancak şimdi bu engeller kalktı” ifadelerini kullandı.

WisdomTree şirketi, Avrupa’da kripto ETP ürünleri sunan ilk şirket olarak tanınıyor. Şirket, bu tür ürünleri 2019 yılında Avrupa piyasalarına sunmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.