Bitcoin Haberleri

Kripto Destekçisi Belediye Başkanı: Daha Dün Bitcoin Satın Aldım

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Belediye Başkanları Konferansı devam ederken toplantıya liderlik eden Miami Belediye Başkanı Francis Suarez tüm dikkatleri üzerine çekti. Kripto para destekçisi olduğu bilinen Francis Suarez, Bitcoin (BTC) yatırımları hakkında itirafta bulundu. Geçen sene belediyeden resmi maaşını Bitcoin olarak alacağını açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen Suarez’in BTC desteği devam ediyor. Miami Belediye Başkanı bu kripto para hamlesiyle resmi maaşını Bitcoin olarak alan ilk Amerikalı politikacı olmuştu.

“Dün Biraz BTC Satın Aldım”

 122001631 3De11B01 421D 49Cf 9C1D 0E3Cbbe9A793

Katıldığı konferansta kripto para sektörünü değerlendiren Suarez, Bitcoin yatırımlarına devam ettiğini söyledi. Kripto para dünyasının yakından tanıdığı ünlü isim, maaşını BTC ile alacağını söylediği döneme göre yüzde 76 oranında eğer kaybeden Bitcoin’e hala yatırım yapmaya devam ediyor. “Daha dün biraz BTC satın aldım” itirafında bulunan belediye başkanı bir kez daha kripto para topluluğunun beğenisini kazandı.

FTX Borsasının Çöküşünü Değerlendirdi

Francis Suarez, kripto sektöründe yatırımcının güvenini sarsan FTX borsasının iflasını yorumladı. Geleceğe umutlu bakan başkan, kripto sektöründe anı yakalamanın ve yenilik yapma zamanının geldiğini söyledi: “Bazen sadece biraz soluklanmak zorundayız, değil mi? Bu teknolojinin yeni olduğunu unutmamalıyız. Her yeni uygulama başarılı olmayacak. Her şirket başarılı olamayacak. Web3 ve kripto paralar kalıcıdır.” Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, eyaleti Bitcoin ve kripto para merkezi yapma planına sadık kalacağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.