Haberler

Japon Şirket Metaplanet’den Yeniden Bitcoin Alımı için Kredi Alacak!

Japon şirketi Metaplanet, Bitcoin satın almak için şaşırtıcı bir hamle yaparak kredi anlaşması imzaladığını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Japon şirketi Metaplanet, Bitcoin satın almak için şaşırtıcı bir hamle yaparak kredi anlaşması imzaladığını açıkladı. Şirket, hissedarlardan bir firma ile 1 milyar yenlik bir kredi anlaşması gerçekleştirdi. Bu kredi, büyük oranda Bitcoin alımı için kullanılacak. .

Tokyo’da yerleşik bir yatırım şirketi olan Metaplanet, Bitcoin alımlarını artırmak amacıyla 1 milyar yenlik (6.8 milyon dolarlık) yeni bir kredi alımını açıkladı. Şirketin uzun vadeli Bitcoin’e olumlu yaklaşımı, düzensiz BTC alımlarıyla tanınıyor ve “Asya’nın MicroStrategy’si” olarak nitelendiriliyor.

Yapılan resmi duyuruda, şirketin yönetim kurulu tarafından kredinin onaylandığı belirtildi. MMXX Ventures adlı hissedar firmadan alınan kredi, tek seferde ödenecek, taksitlendirilmeyecek.

Image 4

Metaplanet’den Bitcoin Açıklaması!

Metaplanet’in açıklamasında, “BTC satın alma amacımız, tüm kredi miktarıyla gerçekleştirmektir. Öncelikle uzun vadeli tutmaya odaklanacağız. Bununla birlikte, operasyonel faaliyetler için de çeşitli kullanımlar düşünülebilir” ifadesine yer verildi.

Firma, salı günü, 10 milyar yen değerinde (yaklaşık 70 milyon dolar) hisse senedi haklarına dayalı bir kredi anlaşması yaptığını açıkladı. Bu anlaşmanın neredeyse tamamının Bitcoin alımı için kullanıldığı belirtilmişti.

Metaplanet, mayıs ayında Bitcoin’i stratejik rezerv varlık olarak benimsediğini açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.