Altcoin HaberleriHaberler

Fiyatları 100 Kat Artacak! Bu 7 Proje Hangileri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fiyatları 100 kat artacak! Bu 7 proje hangileri. Popüler kripto para kanalı Altcoin Buzz, 100 kat büyüme potansiyeline sahip 7 proje duyurdu. Polkadot parachain müzayedeleri için yarışan en iyi projeleri ele alıyoruz. Polkadot (DOT) ekosistemi için Aralık ayı oldukça hareketli geçecek. Polkadot ağı üzerinde paralel online müzayedeler başlıyor ve Kusama (KSM) müzayedesindeki fiyat değişikliklerinin daha büyük bir patlamayı beraberinde getirmesi bekleniyor. Aralık ayında bu projelere şansınızı değerlendirerek bakmalısınız.

Fiyatları 100 Kat Artacak! Bu 7 Proje Hangileri

Acala Network (ACA)

İlk sırada bir DeFi merkezi olan Polkadot’un Acala Ağı (ACA) var. Analist, Acala’nın Ethereum ile uyumlu bir akıllı sözleşme platformu olduğunu vurguladı.

“Platform birçok hizmet sunuyor. Stake, çok taraflı stabilcoinler ve AMM DEX bunlardan sadece birkaçı. Sağladığı hizmetler açısından Karura Network projesine benziyor.”

Analist Acala’nın ChainLink, Moonriver, Shiden Network, vb. Digital Currency Group, Polychain Capital, Alameda Research ve Coinbase Ventures gibi büyük yatırımcılarla Acala’ya yatırım yaptığını belirtti. Yani hem kurumsal fonlar hem de bireysel yatırımcılar bu projeyle ilgileniyor.

Astar (ASTR)

Astar (ASTR) Ölçeklenebilir, birlikte çalışabilir ve merkezi olmayan bir Web3.0 platformudur. Polkadot’ta Ethereum, WebAssembly, dApp Staking ve Layer2 çözümlerini destekleyen yerel dApp merkezi olarak kabul edilir.

Astar’ın TVL ölçeğine göre analistler, ekosistemdeki 40’tan fazla projenin hızla artacağına inanıyor. Primer (ASTR), Ethereum ve Cosmos blok zincirlerini Polkadot ekosistemine bağlamayı da hedefliyor.

Centrifuge (CFG) ve Darwinia Network (RING)

Centrifuge(CFG) faturalar, gayrimenkuller ve telif hakları gibi varlıkları DeFi‘ye bağlayan bir platformdur. “TVL 36,6 milyon dolara ulaştı. İnsanlar gerçek dünyadaki varlıklarını bankalara veya diğer aracılara ihtiyaç duymadan finanse edebilirler.” Yatırımcılar, projede likidite sağlayarak CFG ödülleri de alabilirler.

Darwinia Ağı (RING) Darwinia Ağı (RING), yeni nesil Web3.0 Metaverse oluşturmak için heterojen zincirleri birbirine bağlar. Analistlere göre, bu merkezi olmayan platform, Ethereum ve BSC gibi kamu ağlarında bulunan projeleri Polkadot (DOT) ekosistemine çekecek. Ethereum’un kurucu ortağı ve Polkadot ve Kusama’nın kurucusu Gavin Wood, Darwinia’yı “en ünlü Polkadot ekolojik projelerinden biri” olarak övdü.

Moonbeam (GLMR), Litentry (LIT) ve Efinity (EFI)

Bitcoin ve Ethereum ile entegre dApp’ler için Moonbeam (GLMR), Altcoin Buzz analistlerinin favori listesidir. Platform ayrıca Solidity, Vyper ve EVM ile uyumludur. Kullanıcılar MetaMask, Remix, Hardhat, Waffle ve Truffle gibi Ethereum tabanlı araçları kullanabilir.

Litentry (LIT) ,merkezi olmayan bir çok zincirli kimlik toplama platformudur. Litentry ile kullanıcılar kimliklerini yönetebilir ve gerçek zamanlı kredi alabilirler. Bu proje bir alt tabaka üzerine inşa edilmiştir ve aynı zamanda en popüler projelerden biridir. Litentry, güçlü zincirler arası ekosisteminden ve paylaşılan güvenliğinden yararlanan ve Polkadot parachain müzayedesini kazanmayı amaçlayan bir girişimdir.

Sonsuzluk, Enjin tarafından NFT oyun alanında inşa edilmiştir. Efinity, NFT alanının karşılaştığı bazı sorunları çözmeye çalışıyor. Ana akım NFT deneyimi için kullanıcı dostu bir platform oluşturulacak. Efinity, NFT’yi herkesin kullanımına sunduğundan, NFT ekosisteminin gelişimine de katkıda bulunabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.