Bitcoin Haberleri

Popüler Analist Uyardı: “Düşüşler Beklenenden Büyük Olabilir”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen uzman analist daha büyük bir düşüş yaşanabileceği konusunda uyardı.  Bitcoin ve kripto para tutarları haftaya gözle görülür bir geri çekilme ile başladı. Ancak piyasanın popüler analistlerinden biri düşüşün beklenenden daha derin olabileceğini ve bu sebeple altcoin pozisyonlarından çekildiğini dile getiriyor.

Bitcoin ve Ethereum’da Düşüş Beklentisi

Ekosistemde Smart Contracter olarak tanınan analist yapmış olduğu son açıklamalarda, BTC’nin 40.000 dolar altına ve ETH’un 3.000 dolar altına gerileyebileceğini düşündüğünü dile getirdi. Analist yapmış olduğu açıklamalarda, birçok altcoin pozisyonundan kar elde ettiğini ifade ederken iki büyük kripto para biriminde bir düşüş beklediğini deklare etti.

Analistin düşüncelerine göre Bitcoin’in 36.000 dolara kadar gerileme ihtimali varken Ethereum’un da 2.600 dolar seviyelerine kadar düşme ihtimali bulunuyor.

Btc’de Yükseliş Beklentisi
Btc’de Yükseliş Beklentisi

Analistin bu düşüncelerinin Elliott Wave teorisine dayandığı görülüyor. Bu teoriye gore bir varlık 5 dalga halinde bir yükseliş yaptıktan sonrasında ciddi bir düşüş yaşama potansiyeline haiz.

BTC’de Yükseliş Beklentisi

Aslında piyasadaki analistler şu an için fiyat beklentileri noktasında ikiye bölünmüş durumda. Piyasanın tecrübeli analistlerinden Michaël van de Poppe geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalarda BTC’nin hala iyi göründüğünü ve 50.000 dolar fiyat beklentisini sürdürdüğünü dile getirmişti.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.