Haberler

Kripto Para Fonlarında 528 Milyon Dolarlık Çıkış!

Kripto para fonları son haftada 528 milyon dolarlık net zararla sarsıldı. Bitcoin fonları 400 milyon dolarla gerilerken, Ether fonları ise 146 milyon dolarlık çıkışlar yaşadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para fonları son haftada 528 milyon dolarlık net zararla sarsıldı. Bitcoin fonları 400 milyon dolarla gerilerken, Ether fonları ise 146 milyon dolarlık çıkışlar yaşadı.

Kripto para fonları, 4 hafta sonra ilk kez geçtiğimiz haftayı ekside kapadı. Fonlardaki satış net 528 milyon dolardı. Bitcoin fonları 400 milyon dolarlık, Ether fonları ise 146.3 milyon dolarlık çıkışlar gördüler.

Coinshares haftalık raporunda analistler, küresel etkiler ve piyasa dalgalanmalarının birleşimiyle satışların arttığını açıkladı. ABD ekonomisinin belirsizlikleri ve jeopolitik gerilimler, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Fed’in aldığı faiz kararı, Bitcoin fiyatlarında büyük bir dalgalanmaya yol açtı. Bitcoin, önce 70 bin doların üzerinde seyrederken, kararın duyurulmasıyla birlikte hızla değer kaybetti. Cuma günü ise fiyatlar daha da düşerek 63 bin doları gördü. 

Altcoin Girişleri Devam Ediyor

Image 2
Kripto Fonlarıhttp://Coinnewstr.com

Büyük satışlar yaşanırken, altcoin fonlarında görülen ufak yatırımlar da dikkat çekici oluyor. Litecoin fonlarına 200 bin dolar, XRP fonlarına ise 400 bin dolarlık yatırımlar yapıldı.

Kripto para birimleri arasında dalgalar yükseliyor. Bitcoin’in değeri düşerken, bazı yatırımcılar “short-Bitcoin” fonlarına yatırım yapıyor. Bu fonlar, piyasada dikkat çekici bir hareketlilik yaratıyor. Öte yandan, Solana fonları da hareketleniyor. Son dönemde, 2.8 milyon dolarlık bir çıkış yaşandı. Kripto para dünyasında, her an yeni bir sürprizle karşılaşmak mümkün.

Ülkelerin mevcut durumu incelendiğinde, en dikkat çekici rakamlar yine ABD’den geldi. ABD’deki kripto fonlarından 531 milyon dolarlık bir çıkış yaşanırken, İsviçre’de ise sadece 27 milyon dolarlık bir çıkış gözlemlendi. Bu durum, kripto para piyasasının karmaşık ve dalgalı yapısının somut bir göstergesi

Grayscale’de Yeni Çıkışlar Yaşandı

Haftanın en çok yatırım alan fonu, BlackRock’ın Bitcoin fonu oldu. IBIT, haftayı 370 milyon dolarlık artışla noktaladı. Grayscale’in iki büyük fonu, önemli oranda çıkışlar yaşadılar.

Grayscale’ın Ether fonu 603 milyon dolarlık bir satış gerçekleştirdi, Bitcoin fonu ise 239 milyon dolarlık bir satış yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.