HaberlerMetaverse Haberleri

Smartpro Teknoloji, İş Olanağı Sağlayan Burslu Metaverse Kursu Başlatıyor!

Smartpro Teknoloji tarafından genç istihdamını artırmak amacıyla %100 burs fonu ile Metaverse Yazılım Uzmanlık Programı başlatıldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Smartpro Teknoloji, iş olanağı sağlayan burslu metaverse kursu başlatıyor. Smartpro Teknoloji tarafından genç istihdamını artırmak amacıyla %100 burs fonu ile Metaverse Yazılım Uzmanlık Programı başlatıldı.
Program, başvuruları Ağustos ayına kadar kabul edecek. Burs programına hak kazanabilmek için öğrencilerin üniversitenin bilgisayar mühendisliği, bilgisayar programcılığı veya sayısal temelli lisans veya ön lisans programlarından birine kayıtlı olmaları veya yeni mezun olmaları germektedir.

Smartpro Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Önder Eker konuya ilişkin açıklamalarda bulundu:

Gençlerimizi donanımlı bir şekilde yetiştirebilirsek tüm dünyaya Türkiye’den Metaverse yazılımı ihraç edebiliriz. Bu hedef doğrultusunda burs programımızla 2025 yılına kadar en az 500 öğrenciye eğitim vererek onlara istihdam sağlamayı planlıyoruz.

Başvuruların incelenmesinin ardından 100 adayın her biri Metaverse Yazılım Uzmanı olmak için gereken 700 saatlik eğitim için tam burs alacak. Dokuz aylık eğitim programı Ağustos ayında başlayacak.

Toplam 700 saatlik eğitim bilgisi olan 6 ayrı eğitim mevcuttur: blockchain, NFT, AR/VR artırılmış gerçeklik,  ileri yazılım, animasyon ve unity ile oyun geliştirme eğitimin konuları arasında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.