Haberler

Kripto Para Borsası Coinbase, Coinbase Pro Hizmetlerine Son Veriyor!

Coinbase, bu yılın sonunda Coinbase Pro hizmetlerine son vereceklerini açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Coinbase, Coinbase Pro kizmetlerine son veriyor. Bu yılın sonunda,  kripto para borsası  Coinbase, Coinbase pro hizmetlerini durduracak. Borsa ayrıca, kripto para işlemlerini genel halk için kolaylaştırmak amacıyla, Coinbase.com’da gelişmiş bir ticaret seçeneği sunarak profesyonel versiyonunun yerini alacağını söyledi.

Kripto para borsası olan Coinbase, şu anda tüm profesyonel hizmetlerini tek bir platformda birleştiriyor. Borsa, profesyonel hizmet sürümünü sona erdirme ve Coinbase uygulamasında Gelişmiş Ticaret özelliğini başlatma planlarını uzun bir blog gönderisinde ayrıntılı olarak açıkladı.

Tüketicilere tek bir uygun konumda çeşitli trader dostu hizmetlere erişim sağlamak için borsa, gelişmiş Pro hizmetlerini tek bir uygulamada birleştirmek istiyor. Platform ayrıca, Coinbase’in sürekli “örtüşen özelliklerinin” profesyonel bölünmesinin sona ermesine yol açan faktörler arasında olduğunu belirtti.

Sonuç olarak, birçok müşteri çakışan özellik kümeleri için Coinbase Pro ve Coinbase.com’a güveniyor ve iki ürün arasında dengeleri ileri geri aktarırken genellikle sıkıntı yaşıyor.

Karşılaştırılabilir avantajlar ancak üstün işlevsellik sunması beklenen Coinbase Pro’nun yerine, Gelişmiş Ticaret özelliği şimdi kullanıma sunuluyor.

Müşterileri Coinbase’de birden fazla hizmet kullanırken ileri geri geçişe zorlayan profesyonel sürümünün aksine, Yeni özellikler seti tek ve birleşik bir platform altında duyurulacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.