Haberler

Kripto Para Fonlarında Düşüş Yönlü Pozisyonlar Arttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında belirsizlik devam ederken en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı konsolide oluyor. Kripto para piyasası üzerinde baskı kuran haberler, sektöre olan güveni sarsıyor. Kripto para yatırım dünyasını analiz eden CoinShares, haftalık kripto para fon raporunu yayımladı. Piyasanın gidişatı hakkında çok önemli veriler taşıyan bu rapor yatırımcıların dikkatinden kaçmadı. Rapora göre kripto para yatırım ürünleri hecen hafta yatırımcılar arasında çok karmaşık bir duyarlılığı temsil eden 44 milyon dolarlık giriş gördü.

Kripto Paralarda Düşüş Beklentisi

Kripto Para Manset 1

Finans dünyasında short olarak bilinen düşüş yönlü pozisyonlar, kripto yatırımcıları arasında artış gösterdi. CoinShares haftalık kripto para fon raporuna göre Short yatırım ürünü girişleri toplam girişlerin dörtte birini oluşturdu. Bu kapsamda toplam duyarlılığın kripto paralar için son derece olumsuz olduğu yorumu yapıldı. FTX borsasının çöküşü sonrasındaki kriz ortamının doğal bir sonucu olarak kriptolardaki düşüş beklentisi sürüyor.

CoinShares analistleri tarafından hazırlanan grafikte kripto para fonlarına haftalık giriş çıkış verileri yer aldı. Fonların yönetimi altındaki varlıklar 22 milyar dolar seviyesine düşerek son 2 yılın en dibini gördü. ABD ve Avrupa’daki dijital varlık fonlarında short yatırım ürünlerine girişler olması piyasadaki belirsiz ortamı tetikliyor. Rapora göre Bitcoin’e 14 milyon dolar giriş olsa da short yatırım ürünleri hesaba katıldığında net akış -4.3 milyon dolar oldu. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.