Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Piyasası Kızıla Dönerken Büyük Artış Yaşayan Kripto Paralar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimleri iki gündür ciddi bir düşüş eğilimi içinde bulunuyor. Ancak bazı coin’ler buna karşın gözle görülür artışlar yaşıyor.

Son iki gündür kripto para piyasası kızıla büründü.  Lider kripto para birimi Bitcoin son 24 saat içinde averaj olarak %15 değer kaybederken altcoin’lerde de %20’lere kadar geri çekilmeler yaşandı. Ancak iki gündür yaşanmış olan düşüş piyasasında güçlü duran ve değer kazanmaya devam eden kripto para birimleri de var.

IDEX’ten %150 Artış!

Kendisini “dünyanın en gelişmiş kripto para borsası” olarak tanımlayan IDEX’in kendi adını taşıyan kripto para birimi son 24 saat içinde yaşamış olduğu %150’lik artış ile dikkatleri çekti. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,0.75 dolardan işlem gören IDEX iki gündür yaşanmış olan düşüş piyasasına karşın hala yeşil mumlar çiziyor ve bugün 0,98 dolar ile yeni bir rekor kırdığı görülüyor.

Idex
Idex.

Fiyat artışı ile birlikte kripto para biriminin piyasa değerinin de 556 milyon dolar üzerine yükseldiği görülüyor. Piyasada aşağı yönlü hareketler devam ederse IDEX’in artış hareketi yavaşlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralar ve Geleceği

Hangi Kriptolar Yükselişte

IDEX düşüş ekosisteminde en oldukca kıymet kazanan kripto para olurken %107’lik artış ile VIDT Datalink de (VIDT) dikkat çeken bir başka kripto para konumunda içeriyor. Yazının yayına hazırlandığı sırada 1,70 dolardan işlem gören VIDT’nin piyasa değerinin de 72 milyon dolar üzerine çıkmış olduğu ifade edilebilir. VIDT Datalink, hibrit bir blok zinciri doğrulama ve NFT oluşturma platformu olarak tanımlanabilir.

Bunlara ek olarak son 24 saat içinde dForce (DF) %43, Swerve (SWRV) %42, Oasis Network (ROSE) %24, Near Protocol (NEAR) %24, Algorand (ALGO) %15 ve Auto (AUTO) %15 kıymet kazanmıştır.

Öte taraftan düşüş piyasasında, piyasa kıymeti bakımından en büyük ilk on kripto para birimi içinde Polkadot (DOT) %22 ile en fazla kıymet kaybeden kripto para olarak kayıtlara geçerken Ripple da (XRP) %19’luk düşüşler en fazla gerileyen ikinci kripto para oldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.