Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasası Çakıldı! Solana (SOL) Yine Şaşırttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası geçtiğimiz saatlerde süratli bir düşüş yaşadı. Lider kripto para birimi bir tek dakikalar içinde 43.000 dolara kadar gerilerken benzer durum altcoinlerde de gerçekleşti. Peki düşüşün peşinden altcoinlerde son durum ne? Gelin hep birlikte bakalım.

Ethereum 3.000 Dolara Geriledi

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, Bitcoin‘in yönünü ansızın aşağı çevirmesiyle ve sert bir düşüş başlatmasıyla birlikte 3.000 dolara kadar geriledi.

Uzun bir süre 3.000 – 3.300 dolar içinde sıkışıp kalan Ethereum, geçtiğimiz hafta iyi bir performans göstererek ilkin 3.800 dolara ve peşinden 4.000 dolara kadar terfi etti. Ancak Ethereum bir süredir 4.000 doların altında işlem görmeye devam ediyordu.

Ethereum 3.000 Dolara Geriledi
Ethereum 3.000 Dolara Geriledi

Düşüşün peşinden tekrardan yönünü yukarıya çeviren ETH, yeni bir yükseliş başlatarak 3574 dolara kadar yükseldi. İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine gore son 24 saatte %9.35’lik düşüşle 3.414 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

ADA, BNB ve XRP %30 Düştü

Son dönemdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cardano (ADA), da düşüşten en fazlaca etkilenen kripto para birimleri içinde içeriyor. 2.87 dolar ile günün en yüksek seviyesine ulaşan ADA, piyasadaki düşüşle birlikte sert bir halde çakıldı.

Cardano (Ada)
Cardano (Ada)

Öyle ki popüler kripto para birimi yaklaşık %30’luk bir düşüşle 2 dolar seviyesine kadar geriledi. İçeriğin hazırlandığı sırada ise son 24 saatte %12’lik bir düşüşle 2.51 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Binance Coin ise piyasadaki düşüşle birlikte 500 dolar bandından 372 dolar bandına kadar gerileyerek %26’lık bir düşüş yaşadı. Yönünü tekrardan yukarıya çeviren Binance Coin an itibarıyla 435 dolar seviyesinde hareket ediyor.

Ripple‘ın XRP’si de düşüşten nasibini anal kripto paralar içinde. Popüler altcoin son zamanlarda 1.30 dolar bandına hareketini sürdürmeye devam ederken birkaç saat ilkin uzun bir sürenin peşinden tekrardan 1 doların altına geriledi.

0.97 dolarla günün en düşük seviyesine dokunan XRP içeriğin hazırlandığı an itibarıyla son 24 saatte %17’lik düşüşle 1.14 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Solana Hızlı Toparlandı

Piyasadaki düşüşle birlikte büyük bir kıymet kaybı yaşayan popüler kripto para birimi Solana (SOL), düşüşün peşinden en süratli toparlanan kripto par birimi oldu. Bitcoin’in 43.000 dolara kadar gerilemesiyle birlikte 180 dolardan 133 dolara kadar gerileyen SOL, süratli bir artış başlatarak tekrardan 180 dolar seviyesini geçmeyi başardı.

Solana Hızlı Toparlandı
Solana Hızlı Toparlandı

Ek olarak Solana, bugün itibarıyla 194 dolara kadar yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Solana, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %10.75 artışla 176 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.