Altcoin Haberleri

Litecoin Hızlı Yükselişiyle Ethereum’a Büyük Fark Attı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki belirsizlik ortamı sürüyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı, FTX iflasının ardından 16 bin dolar ile 15 bin dolar seviyeleri arasında gidip geliyor. Bu süreçte popüler altcoinlerden biri olan Litecoin (LTC) hızlı yükselişi ile dikkat çekti. LTC, sadece kasım ayında lider altcoin Ethereum’a (ETH) karşı ciddi oranda değer kazandı. LTC/ETH paritesinde neredeyse yüzde 100 artış yaşanırken yatırımcılar bu performanstan memnun kaldı.

Kasım Ayında Litecoin Rüzgarı

1000X563 Cmsv2 62016Ebb 9E3B 5080 811D 9E21730A4418 6232606

Altcoin yatırımcılarının radarından çıkmayan Litecoin, kasım ayında fırtına gibi esti. Litecoin grafiğini inceleyen kripto yatırımcısı JK, yükselen bir çift dip formasyonu tespit etti. Deneyimli kripto para analisti Peter Brandt, LTC fiyatının yükselişini gösteren bu formasyonu onayladı. Ünlü trader, Twitter’dan yaptığı paylaşımda analistin tespitini onaylayarak grafiği doğru yorumladığı için teşekkür etti.

Litecoin’de Halving Beklentisi

Zincir üstü veri analiz platformu Santiment, LTC fiyatının 22 Mayıs tarihinden bu yana 1000’den fazla LTC tutan cüzdan sayısının artışıyla birlikte yükseldiğini raporladı. Litecoin resmi Twitter adresi bir sonraki LTC yarılanmasının (halving) önümüzdeki 250 gün içinde gerçekleşeceğini duyurdu. Litecoin Vakfı tarafından da onaylanan bu duyuru ardından LTC fiyatında ciddi bir değerleme görüldü.

Kripto para dünyasında dijital gümüş olarak adlandırılan LTC fiyatındaki yükselişin ne kadar devam edeceği merak konusu oldu. Halving dönemleri öncesi ve sonrasında LTC fiyatının artış gösterebileceği düşünülüyor. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.