HaberlerNFT Haberleri

Yuga Labs’in Kurucu Ortağı Gordon Goner’den Nazi İddialarına Cevap!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yuga Labs’in kurucu ortağı Gordon Goner’den Nazi iddialarına cevap. Nazi sempatizanı iddiaları, Bored Ape Yacht Club’ı yaratan Yuga Labs’ın kurucu ortağı Gordon Goner açıklamalarda bulundu.

Goner, BAYC’yi Nazilerle ilişkilendiren YouTube videosuna yorum yaptı.

Bu iddialara ayrıntılı bir biçimde yanıt vermedik çünkü oldukça delice. Bununla birlikte bu komplo teorisi hakkında bir podcaster ile iletişime geçtik ve iddialar oldukça gerçeküstüydü.

BAYC’nin Nazi sembolojisine sahip olduğunu iddia eden video, şu ana kadar 900.000 izlenme aldı ve birçok tartışmaya yol açtı.

BAYC’nin kurucuları arasında Yahudilerin, Türklerin, Pakistanlıların ve Kübalıların bulunduğunu kaydeden Goner, eşinin de yarı Meksikalı olduğunu belirtti. Bu nedenle BAYC üyelerini Nazizm ile özdeşleştirmenin saçma olduğunu söyledi.

Goner, Ape koleksiyonunun bir parodisini yaratan Ryder Ripps’in bu iddiaların arkasından OpenSea’de 3.5 milyon dolar kazandığını söyledi.

Kendisini bir sanatçı ve mizahçı olarak gören Ryder Ripps’in Twitter’da an itibariyle 29.000 takipçisi bulunuyor.

Goner, kendisinin ve arkadaşlarının bir grup  “nerd” olduğunu ve Yuga Labs’in adını Zelda kötü adamından aldığını söyledi.

BAYC logosunun herhangi Bir amaçla kullanılmadığını ifade etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.