Altcoin Haberleri

Santiment’in balina raporu dudak uçuklattı: Sermaye oluk oluk bu 2 altcoin’e aktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun bir süredir 20 bin dolar seviyesini aşmak için fiyat mücadelesi veriyordu ancak son haftalara bakıldığında bu mücadelenin 19 bin dolar üzerinde kalmak için verilmeye başladığı görülüyor. Gelen son değer kayıplarıyla birlikte 19 bin dolar sınırına iyice yaklaşan ve buranın hemen üzerinde tutunan Bitcoin, altcoinler üzerinde de etkisini gösteriyor. Bitcoin fiyat mücadelesi verirken, balinaların ise 2 altcoine ilgi gösterdiği görülüyor. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, sermayenin 2 altcoin’e akmaya başladığını bildirdi.

CHAINLINK (LINK)

Chainlink Link

Santiment verilerine göre Chainlink (LINK), 2022 ayı piyasası boyunca balinaların radarında kalmayı başardı. Santiment, balinaların LINK’te “yoğun birikim bölgesi” olarak yorumlanan 6-8 dolar aralığında LINK biriktirdiğini bildirdi. Santiment verilerine göre elinde 10 bin ile 1 milyon arası LINK tutan balinalar, Mart ayının başından bu yana, yani ayı piyasası boyunca cüzdanlarına 47,31 milyon LINK ekledi. Bu da bu süreçte LINK’in, balina adreslerinden 312,7 milyon dolarlık yatırım aldığına işaret ediyor.

LITECOIN (LTC)

Santiment verilerine göre balinaların hedefinde LINK’in yanı sıra bir de Litecoin (LTC) bulunuyor. Platform konuya ilişkin notunda, “Litecoin 2022’de sessizce radarda kaldı ancak değeri 1 milyon dolardan fazla olan işlemlerin sayısındaki artışla ağdaki adres etkinliği ve balina işlemleri patlama yaptı. Bu artışların zamanlanması tam da LTC’nin BTC karşısında yükselmeye başladığı sırada gerçekleşti” ifadelerine yer verdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.