Altcoin Haberleri

DOGE Kazandırmaya Devam Ediyor! İşte Dogecoin Yükselişinin Nedeni

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası genelinde konsolidasyon süreci devam ederken bazı altcoinler bu dönemi çok iyi değerlendirdi. En büyük kripto para birimi Bitcoin ve popüler altcoinler yatay yönde fiyatlanıp satış baskısı yaşamaya devam ediyor. Haftalık bazda yüzde 24’ün üzerinde değer kazanan Dogecoin (DOGE) ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. Popüler meme token DOGE fiyatı son olarak 0.10 doların üzerine çıktı. Dogecoin fiyatındaki bir haftadır aralıklı olarak devam eden yükseliş altcoin yatırımcılarının dikkatinden kaçmadı.

Elon Musk Yine Sahnede

Twitter Ile Davalik Olan Elon Musk Ile Ftx Ceosunun Danismani Arasindaki Mesajlar Sizdirildi

En büyük ilk 10 kripto para birimi grafiklerine bakıldığında Dogecoin’in en çok kazandıran kripto para olması dikkat çekti. FTX’in iflasıyla birlikte sağlam darbe gören kripto paralar arasında DOGE kendini kurtardı ve son 30 günde yüzde 36’nın üzerinde değer kazandı. DOGE fiyatındaki yükseliş, ünlü milyarder Elon Musk’ın spekülasyonlarıyla gerçekleşti. Twitter’ı satın alan Musk’ın DOGE ile ödeme yöntemlerini kabul edeceğine dair iddialar sosyal medyada ve kripto para yatırımcıları arasında çok konuşuldu.

DOGE İyileştirmeleri Heyecan Yarattı

Kendisini “Doge Father” olarak tanıtan Elon Musk, geçmiş dönemde DOGE için çok sayıda iyileştirme önerisinde bulunmuştu. Blok süresini artırmak ve işlem ücretlerini düşürmek gibi tekliflerle gelen dünyanın en zengin adamının DOGE’ye ilgisi yatırımcıları heyecanlandırıyor. Girişimci David Gokhshtein’ın Elon Musk ve Buterin’in DOGE’yi geliştirmek için ortaklık kuracaklarını iddia etmesi de piyasadaki hareketliliğin nedenlerinden biri oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.