Bitcoin HaberleriHaberler

Madencilik Devi Compass Mining, 25.000 ASIC Madencisi Eklemeyi Planlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Madencilik devi Compass Mining, 25.000 ASIC madencisi eklemeyi planlıyor. ABD merkezli  bitcoin madenciliği girişimi olan Compass Mining, 25.000 ASIC madenciliği kurmayı planlıyor.

Compass Mining, Teksas fabrikasındaki üretimi 75 megawatt artırırken 25.000 ASIC madencisini eklemeyi planlıyor.

İşletme son zamanlarda bir takım sorunlarla uğraşıyor. “Paydaşların iyi niyetini” kazanmak için Compass Mining geçen ay CEO Whit Gibbs ve CFO Jodie Fisher’ı bıraktı. Bu hamle ile Compass Mining, yeniden yapılanma ile ilgili sorunları çözmeyi amaçlıyor.

Kripto para piyasalarındaki çöküş nedeniyle Compass Mining, iki yöneticiyi işten çıkardıktan sonra çalışanlarını %15 oranında azalttı.
Şirketin yeni CEO’ları Thomas Heller ve Paul Gosker, şirketin hızlı büyümesi nedeniyle reformlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Buna rağmen işletme, Antminer S19XP, Antminer S19j Pro ve Whatsminer M30S++’ın en yeni modelleri de dahil olmak üzere 25.000 ASIC madencisini ekleyeceğini açıkladı. Grandbury, Teksas’taki tesis, bu eklemeden sonra 75 megavat daha üretecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.