HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Altcoinde Hareketlilik Sürüyor: Milyonlarca XRP Yer Değiştirdi!

Whale Alert, iki günde yaklaşık 375 milyon XRP'nin transfer edildiğini ortaya koydu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler altcoinde hareketlilik sürüyor: milyonlarca XRP yer değiştirdi. Analitik firması Santiment’e göre, önemli sayıda hareketsiz XRP tokeninin yerinin değiştirildiği bildirildi. Ancak balina takipçi hizmeti Whale Alert, iki günde yaklaşık 375 milyon XRP’nin transfer edildiğini ortaya koydu.

Uyuyan XRP’ler Uyandı

Santiment, geçen hafta Ripple tarafından piyasaya sürülen yedinci en büyük kripto para birimi olan XRP’nin bir dizi önemli dönüm noktasına ulaştığını tweetledi. XRP’lerini elinde tutmaya başlayan birkaç önemli aktif cüzdan, analitik iş dünyasının XRP için işaret ettiği ilk dönüm noktasına ulaşmaya yardımcı oldu.

Santiment ayrıca, bu aktiviteyi gösteren bir grafik sağladı ve bir dizi oldukça büyük XRP cüzdanından kripto para birimi transferlerinin başlamasıyla altcoin için ikinci kilometre taşını işaret ettiğini belirtti. Santiment ekibine göre, bu cüzdanların ve XRP’lerin uygun şekilde izlenmesi gerekiyor

Milyonlarca XRP Hareketli

Santiment 2

Önemli blok zinciri olaylarını izleyen Whale Alert web sitesine göre, son 48 saat içinde toplam 374,5 milyon XRP takası yapıldı. Tek seferde 155 milyon XRP transferi, tüm transferlerin en büyüğüydü.

63 milyon 501 bin 812 XRP, 375 milyon XRP transferi dizisiyle kripto para borsası FTX’ten BitGo’ya taşındı. Ayrıca BitGo, Bitstamp’tan 46 milyon 75 bin 670 XRP aldı. Ripple Labs, geçen yıl Mike Novogratz’ın Galaxy Digital tarafından satın alınan BitGo’nun kripto saklama hizmetlerini kullanan işletmelerden ve finans kurumlarından sadece biri. Ek olarak, Bitstamp ve Bitso, ABD merkezli devasa kripto para borsası Bittrex’ten sırasıyla 60 milyon ve 50 milyon XRP aldı. Son olarak dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bittrex’e 150 milyon XRP gönderdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.