Bitcoin Haberleri

Matrixport Raporu: Beşinci Bitcoin Boğası Resmen Başladı!

Matrixport tarafından yapılan bir rapora göre, Bitcoin (BTC) şimdiye kadar dört boğa döngüsünden geçti ve beşinci boğa döngüsü 22 Haziran 2023'te resmen başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Matrixport tarafından yapılan bir rapora göre, Bitcoin (BTC) şimdiye kadar dört boğa döngüsünden geçti ve beşinci boğa döngüsü 22 Haziran 2023’te resmen başladı.

Son dönemde BlackRock, Fidelity gibi birçok kurumsal firmanın Bitcoin spot ETF başvuruları, kripto piyasasında büyük bir hareketlilik yarattı. Ayrıca, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu başvuruları onaylama eğilimi, Bitcoin’de sansasyonel bir yükselişe neden oldu.

Matrixport’un kripto piyasasıyla ilgili raporunda, BTC boğa döngüsünün 22 Haziran 2023’te resmen başladığı belirtilmektedir.

Raporda ayrıca, Bitcoin’in (BTC) fiyatıyla ilgili çarpıcı bir tahmin de yapılmaktadır. Matrixport, Bitcoin boğa döngüsünün 22 Haziran 2023 tarihinde başladığını iddia ederken, BTC’nin Aralık 2024 tarihine kadar 125.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etmektedir. Matrixport ayrıca, BTC satın almak için en uygun zamanın, halving’den 14-16 ay öncesine denk geldiğini belirtmektedir.

Ekran Resmi 2023 10 26 15.36.25

Matrixport’un BTC grafiğiyle oluşturduğu fiyat tahminine göre, Ocak 2024’te BTC’nin 45.000 doları, Mayıs 2024’te 63.130 doları ve Aralık 2024’te 125.000 doları görebileceği öngörülmektedir. Bu tahmin, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) gerçekleştirmesi anlamına geliyor.

Raporda, Bitcoin’in daha önce dört farklı boğa döngüsünden geçtiği vurgulanmaktadır. Bu fiyat tahmini ise beşinci boğa döngüsünün resmen başladığına işaret etmektedir.

Matrixport, beşinci boğa piyasasının, kurumsal benimsenme oranındaki artışa ve ABD’nin ekonomisindeki sürdürülemez verilere dayandığını belirtmektedir.

Bu rapor, Bitcoin ve kripto para piyasasına ilgi duyan yatırımcılar ve uzmanlar için önemli bir değerlendirme sunmaktadır. Matrixport’un yaptığı fiyat tahmini ve beşinci boğa döngüsünün başladığı iddiası, piyasada heyecan yaratmış ve yatırımcıların dikkatini çekmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.