Altcoin HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Elon Musk, NFT de Tweet Attı: DOGE İlk Kez!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Elon Musk, Nft'De Tweet Attı: Doge İlk Kez!
Elon Musk, Nft De Tweet Attı: Doge İlk Kez!

Elon Musk, NFT de tweet attı: DOGE ilk kez! Memlerin ve Dogecoin’in (DOGE) sadık bir hayranı olan Elon Musk, NFT hakkında tweet attı. Musk’ın tweet’inin Keanu Reeves ile yaptığı bir röportaja atıfta bulunduğuna inanılıyor. Aynı zamanda, DOGE geliştiricileri ilk kez Dogecoin blok zincirinde NFT’yi başlattı.

Elon Musk ve NFT tweetleri

Elon Musk, psikoloğu ziyaret eden bir kişi hakkında bir meme paylaştı. Mem’e göre Musk, NFT’nin sadece bir şaka olduğuna inanan Keanu Reeves ile yakın tarihli bir röportaja atıfta bulundu. Tesla ve SpaceX’in CEO’ları tarafından yayınlanan memlerde, psikolog ve müşterileri “bu NFT’lerin” şimdi onlarla aynı odada olup olmadığı hakkında, sanki NFT’ler hayaliymiş gibi konuşuyorlar.

The Verge ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Keanu Reeves, NFT’leri “kopyalamanın çok kolay” olduğunu iddia ederek reddetti ve güldü. Yine de Reeves, arkadaşları tarafından kendisine bazı paralar satın aldığını itiraf etti. Ancak hangileri olduğunu söylemedi. Ayrıca ticaretle uğraşmadığını da belirtti.

Dogecoin ağındaki ilk NFT’nin lansmanı

Aynı zamanda Dogecoin ağında yeni gelişmeler var ve Elon Musk onun hayranı. Geliştirici, NFT’yi Dogecoin blok zincirinde ilk kez başlattı. Bu NFT yayınının arkasındaki kişiye Twitter’da “kaçınılmaz360” denir. İşlem detayları, döküm maliyetinin sadece 0.1 DOGE (veya 0.0018 USD) olduğunu gösteriyor.

Geliştirici, yayın sürecini açıklarken, NFT’yi yazdırmak için Sha-256 karma işlevini kullandığını söyledi. Ardından NFT’yi, başka bir dijital veri bloğundan küçük bir veri parçası olan sağlama toplamında saklayın. Birçok insan için, NFT’nin blok zincirinde tanıtılması, ağ için alaka düzeyini daha da artıracak yeni kullanım örneklerine kapı açar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.