Altcoin Haberleri

Binance, Popüler Memecoin BONK’u Listeleyeceğini Duyurdu!

Binance, popüler memecoin BONK'u listeleyeceğini duyurarak yeni bir çılgınlığın fitilini ateşlemiş olabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, popüler memecoin BONK’u listeleyeceğini duyurarak yeni bir çılgınlığın fitilini ateşlemiş olabilir.

Solana ekosisteminin en güçlü memecoin’lerinden biri olan BONK, sürekli olarak yükselişini sürdürüyor. Son zamanlarda çeşitli borsalarda listelenmesiyle gündemde olan BONK, en önemli haberini Binance’den aldı.

Binance, kısa bir süre içinde BONK’u listeleyeceğini duyurarak memecoin’e büyük bir ivme kazandırdı. Zaten yükseliş trendinde olan BONK, bu haberin etkisiyle daha da hızlandı. Sadece iki gün içinde yüzde 246,85 oranında bir artış kaydeden bu popüler coin, bir süre daha piyasayı domine edecek gibi görünüyor.

Listeleme Haberleri Artık Daha Fazla Önem Kazanıyor!

Ayı sezonlarında etkileri sınırlı olsa da “listeleme haberleri”, piyasanın pozitif yönde hareketlenmesiyle birlikte giderek daha fazla gündem oluşturuyor. Özellikle memecoin’ler için büyük bir fırsat olan bu gelişme, fiyatları inanılmaz bir şekilde yukarı taşıyor. BONK da son olarak bu durumu deneyimledi. İlk olarak Coinbase’in BONK’u listeleyeceğini duyurması, ardından Binance’in de bu açıklamaya katılması, yüzde 250’ye yakın bir artışı beraberinde getirdi.

Geçmiş boğa sezonlarında gözlemlediğimiz listeleme haberlerinin etkisi, tekrar kendini göstermeye başlıyor gibi görünüyor. BRC20 token’larının tek tek Binance’e listelenmesiyle birlikte yaşadıkları artışlar, BONK’un böyle bir adım atmasının da piyasa açısından olumlu bir unsur olduğunu kanıtladı. Bu sürecin ne kadar devam edeceği ise merakla bekleniyor.

Ekran Resmi 2023 12 15 09.40.33

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.