HaberlerAltcoin Haberleri

New York Belediye Başkanı açıkladı! New York para birimi geliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

New York Belediye Başkanı açıkladı New York para birimi geliyor. New York Belediye Başkanı Eric Adams, New York’u yeni bir şifreleme merkezi yapmak için hızlı ve cesur adımlar atıyor. Görünüşe göre New York şehrinin yeni belediye başkanı elinden gelenin en iyisini yapıyor ve şehir tabanlı özel bir token olan CityCoins’i çıkarmayı planlıyor.

Miami’den sonra New York kendi paralarını basıyor

Miami’den sonra New York kendi paralarını basıyor Geçen hafta New York belediye başkanı seçilen Eric Adams, Miami Belediye Başkanı Francis Suarez ile sağlıklı bir rekabete girdi ve Miami’nin şifreleme yöntemini ve MiamiCoin‘i piyasaya sürme çabalarını övdü. Benzer bir fikrin ardından, New York Belediye Başkanı yerel kripto para birimi CityCoins’i piyasaya sürmeyi planlıyor.

CityCoins, Stacks protokolüne bağlı ve token geliştirmeye karar verdi. CityCoins, yerel kripto para birimini başlatmak için daha önce Miami Şehri ile ortaklık kurmuştu.

Başarılı lansman, şehrin Miami Şehri için 10 milyon dolar gelir elde etmesine de yardımcı oldu. CityCoins topluluk lideri Patrick Stanley, Bloomberg ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

Bir sonraki şehrin hangisi olması gerektiğine oy veriyoruz.” Belediye Başkanı Adams geçen hafta bir konuşma yaptıktan sonra, “topluluk New York’un harekete geçmesine izin vermeye karar verdi.”

CityCoins madenciliği 10 Kasım Çarşamba günü başlayacak. Stanley şunları söyledi:

“CityCoins’in varlığı nedeniyle, şehir her 10 dakikada bir para kazanabilir. Cüzdan Yığınlarla doldurulacak ve Yığınları veya Yığınlardan elde edilen geliri kullanabilecekler.”

Seçilmiş Belediye Başkanı Eric Adams da bu son hamleyi ve Web 3.0’a girişlerini memnuniyetle karşıladı.

New York Belediye Başkanı Bitcoin (BTC) İlk Üç Maaşını Kabul Etti

Geçen hafta, New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın kripto para birimine verdiği destek, kripto para dünyasını kasıp kavurdu. Adams, Bitcoin (BTC) maaşını kabul etmeye istekli politikacılar listesine katıldı.

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, Bitcoin maaşını kabul etmede öncü oldu ve maaşı olarak %100 Bitcoin kabul edeceğini duyurdu. Ancak Eric Adams, Bitcoin‘in sonraki üç maaşını kabul edeceğini açıklayarak daha da ileri gitti.

Ayrıca şehri bir kripto para merkezine dönüştürmeye ve bu gelişen endüstri için istihdam yaratmaya söz verdi. Adams, Bloomberg ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

Emin olun bir yıl içinde başka bir şehir göreceksiniz. İşletmeleri buraya getireceğiz. Yaşam bilimlerinin merkezi, siber güvenliğin merkezi, otonom araçların ve drone’ların merkezi, para biriminin ve dronların merkezi olacağız. tüm teknolojilerin merkezi.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.