Haberler

Binance, Stratejik İlişkileri Güçlendiren Rus Bankaları Birliği’ne Katıldı

Binance kripto para borsası, ülkedeki en iyi finansal kurumlarla olan ilişkisini tartışmasız güçlendiren Rus Bankalar Birliği'ne (ARB) katıldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yerel bir medya kuruluşu olan Prime tarafından bildirildiği üzere, ticaret platformunun bankacılık organizasyonuna dahil edilmesi, bünyesinde yeni bir departman kurulmasıyla birlikte gerçekleşti.

Rapora göre, Binance Borsası’nın Rusya ve BDT başkanı Olga Goncharova tarafından yönetilecek. Binance, dijital para ekosisteminde önde gelen bir uzman olarak, uzman Merkez aracılığıyla birliğin üyelerine kripto para birimleriyle ilgili teknik bilgiler sağlayacak.

Raporda detaylandırıldığı gibi, yeni “Uzman Merkezi”, “dijital finansal varlıkların ve dijital para birimlerinin dolaşımına ilişkin profesyonel görüşlerin” derlenmesine yardımcı olacak ve üyelere kripto konusunda “uzman ve analitik materyaller” sağlamanın yanı sıra “Uluslararası deneyim” edinilmesi hedeflenecek.

ARB yaklaşık 290 bankadan oluşan bir yapı olduğundan Binance’in rolü, Rusya’daki dijital para birimlerinin genel olarak özgürleştirilmesinde çok önemli olduğunu varsayıyor. Gazprombank, Sberbank ve diğer altı banka gibi ülkenin en büyük bankacılık kuruluşları, yakın tarihli bir serpinti temelinde üye olarak kaydedilmese de, kuruluş hala ülkedeki mali politikaların yönünü belirlemede önemli bir varlığa sahip.

Rus hükümeti, son zamanlarda Bitcoin ve diğer dijital para birimleriyle olan ilişkisiyle ilgili potansiyel hamlelerini analiz ediyor. Rusya Merkez Bankası bir yasak seçeneği önerirken, bu hareket Telegram’ın kurucusu ve CEO’su Pavel Durov ve Rus muhalefet lideri Alexei Navalny’nin Genelkurmay Başkanı Leonid Volkov da dahil olmak üzere ülkenin bazı yerel liderleri tarafından ağır bir şekilde eleştirildi.

Banka şimdi, ülkedeki dijital para biriminin dolaşımını genel olarak sınırlayacağını umduğu bir hareket olan Bitcoin madenciliğiniyasaklamaya başvurdu. Binance’in ARB’ye yükselişi, anlatıyı şu anda deşifre edilemeyecek şekillerde bile değiştirebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.