Bitcoin HaberleriHaberler

Psikolog ve Yazar Jordan Peterson, Bitcoin Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Psikolog ve yazar Jordan Peterson, bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Psikolog ve yazar Jordan Peterson, Miami Bitcoin 2022 konferansında Bitcoin hakkında konuştu. Peterson, Bitcoin’in “dizginsiz taşkınlığı” konusunda uyardı.

Bitcoin 2022 konferansında Peterson, Bitcoin hakkında yorumlar yaptı. The Block’a göre, daha önce ekosistem hakkında karamsar olmadığını iddia eden tanınmış psikolog, merkeziyetsizliğin olumsuz etkileri karşısında yine de temkinli davrandığını belirtti.

Peterson, merkezi kontrolün etik olmadığını kabul etse de, bir çözüm olarak Bitcoin’den şüpheleniyor ve bu konuda şu açıklamaları yaptı: “Merkeziyetsiz bir para sistemi fikri, bu devrimci bir fikir ve bunun hakkında çok fazla düşündüm, bu beni temkinli olmaya itiyor.”

Peterson ayrıca Bitcoin’in zaman içinde siyasi sistemden para çekme potansiyeline sahip olduğunu, ancak bu olasılığın kendisini “bir sosyal bilimci olarak” kaygılandırdığını belirtti. Peterson, yeni fikirlerin bazen istenmeyen sonuçlara yol açabileceğini insanlara hatırlatmak için konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Paranın gerçekten merkeziyetsizleştirilmesi durumunda ne olacağı hakkında hiçbir fikrimiz yok. Bunu başarırsak, diyelim ki Bitcoin önceliğe ulaşır ve geri döndürülemez mi olur? Bu kalıcı mı? Sonra ‘Peki ya bu kötü bir fikirse?’ diye düşünürsünüz ve geri döndürülemez.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.