Altcoin HaberleriEditörden Seçmeler

2022’De Ciddi Kazançlar Sağlayabilecek Düşük Fiyatlı 5 Altcoin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerine yatırım yaparken, herkes her zaman çizelgelerden yararlanarak çabalarını en üst düzeye çıkarmak için mümkün olan en iyi stratejileri arar.  2022’de ciddi kazançlar elde etmenize yardımcı olabilecek en iyi 5 düşük fiyatlı altcoine göz atalım.

Ojamu
Ojamu

Ojamu (OJA)

Ojamu, Ethereum ve Polygon üzerine inşa edilmiştir. Bu, blockchain AI NFT’leri ve dijital pazarlama arasındaki boşluğu dolduran Singapur merkezli merkezi olmayan zincirler arası bir platformdur.

Ojamu‘nun amacı, markaların, insanların tanıyamayacağı bağıntılara dikkat çekmek için veri kümeleri oluşturmak için AI teknolojisini kullanarak bu son teknoloji dijital pazarlama stratejisini gerçekleştirmeleri için en uygun kararları almalarını sağlamaktır.

Ojamu akıllı platformu, gelecek vaadeden markaların web dünyasında bir konumlarından vazgeçmek için Ethereum, Polkadot, Solana ve Polygon gibi önde gelen blok zinciri protokollerinden endüstri verilerini çapraz ilişkilendirir.

Ojamu, şu anda UniSwap ve QuickSwap’ta OJA jetonunu bulmak için Polygon ana ağında canlı yayına geçti. Bu gelecek vadeden proje, çok sayıda yeni yatırımcısı ve ortağıyla birlikte 2022 için yığılmış bir yol haritasına sahip.

Trader Joe
Trader Joe

Trader JOE (JOE)

Listenin ikinci sırasında ise Joe bulunuyor. JOE, tek noktadan merkezi olmayan, otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı ticaret platformudur. Avalanche ağındaki bir numaralı DEX. İnsanlar bu platformu ticaret yapmak, kaldıraç, takas, hisse, çiftlik, zap, ödünç vermek ve ödünç almak için kullanabilir.

Joe, borç vermeyi kaldıraçlı ticaret ile yönetişimi birleştirerek Fi’nin ateşlenen manzarası karşısında hızla dondu.

21 Kasım’da, ilk sürümünden neredeyse yüzde 15.000 kazanç sağladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Altcoin Önerileri!

Energy Web Token
Energy Web Token

Energy Web Token (EWT)

Listedeki üçüncü altcoin ise Energy Web Token (EWT). Energy Web Token (EWT), enerji sektörü için daha fazla uygulama geliştirmeyi desteklemek ve geliştirmek için tasarlanmış blok zinciri tabanlı bir sanal makine olan Energy Web Chain‘in arkasındaki operasyonel simgedir.

Energy Web Chain, 2019’da piyasaya sürüldü. Energy Web Foundation, projenin arkasındaki kar amacı gütmeyen kuruluştur. EWT, geliştiricilerin DApp’ler oluşturmasına izin vererek enerji sektörüne çeşitlilik getirmeyi amaçlıyor. Sanal makine, şebeke operatörleri, yazılım geliştiriciler ve satıcılar dahil olmak üzere enerjinin tüm alanlarındaki aktörlere fayda sağlama potansiyeline sahiptir.

Enerji sektörü, verimliliğe önemli katkılar sağlayacak ve otomobil üretimine yardımcı olacaktır.

Dodo
Dodo

DODO

Bahsedilecek bir sonraki altcoin DODO. DODO, benzersiz proaktif piyasa yapıcı (PMM) algoritması, otomatikleştirilmiş piyasa yapıcılardan (AMM) daha iyi likidite ve fiyat istikrarı sunmayı amaçlayan bir DeFi protokolü merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü ve zincir üstü likidite sağlayıcısıdır.

İnsan ticaretini taklit eden PMM fiyatlandırma mekanizması, varlıklar için son derece doğru piyasa fiyatları toplamak için kehanetleri kullanır. Daha sonra, likidite sağlayıcılarının (LP) portföylerini stabilize etmek, fiyat kaymasını azaltmak ve bir ödül olarak arbitraj ticaretine izin vererek kalıcı kayıpları ortadan kaldırmak için bu fiyatlara yakın yeterli likidite sağlar.

Bu, Binance Smart Chain ekosisteminin benzersiz bir uzantısıdır ve zincir içi likidite için oyunu değiştiren çok zincirli merkezi olmayan bir değişimdir. DODO’nun vizyonu ticaret için likidite sağlamaktır.

Sipariş fiyatı ne kadar yüksek olursa, geleneksel AMM’lere kıyasla çatlaktan o kadar az para geçer. Kullanıcılar başka bir DEX’te kaybedecekleri parayı biriktirebilirler. DODO sürüm 1.5 güncellemesi, akıllı ticaret olarak bilinen özel yönlendirme algoritmalarını tanıttı. Bu özellik, bir kişinin siparişi için en iyi fiyatı bulmak için çok sayıda likidite kaynağını bir araya getirir.

Star Atlas
Star Atlas

Star Atlas (ATLAS)

Listedeki son altcoin ise Star Atlas (ATLAS). ATLAS, Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş, uzak bir gelecekte kurulmuş bir AAA devasa çok oyunculu metaverse‘dir. Burası, NFT’lerinizin ATLAS ve POLIS belirteçlerini kullanarak gerçek bir amacı ve faydası olduğu bir yerdir. Uzay gemileri NFT’leri satın alabilir veya oyun içi yönetişim yoluyla siyasi kararlar alabilirsiniz.

Burası, gemilerinizi ulusunuzun filosuna dahil ettiğiniz yerdir. Oyunda ödül kazanmak için gemilerinizi bu şekilde riske atabilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.