Altcoin HaberleriHaberler

Fintech Şirketi Revolut, Kendi Kripto Parasını Çıkarmaya Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ediilen son bilgilere ışığında 33 milyar dolar değerindeki fintech şirketi Revolut, kendi kripto parasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Anonim kişiler tarafından yayılan haberlere göre Revolut’un bir stablecoin oluşturmak yerine Binance’in BNB Coin’ine  benzer  bir kripto para projesi üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Revolut Kullanıcıları Bir Token Kazanıyor

Coindesk’in kaynağına göre, bir Revolut token lansmanını zamanlaması açısından İngiltere’nin Mali Davranış Otoritesi onayına işaret etti. Bununla birlikte bir öteki kaynak Revolut token lansman planlarının şu an için Avrupa ve ABD dışındaki öteki lokasyonlara odaklandığını belirtti. Bununla birlikte Revolut ortaya çıkan iddiaları yanıtsız bıraktı. Kripto para sektörüne dahil olan diğe büyük fintech oyuncularına kıyasla bir token piyasaya sürmek Revolut’u rakiplerinden ayıracaktır.

Londra merkezli Revolut, geçtiğimiz günlerde Dallas, Teksas’ta bir WeWork üyeliğini Bitcoin ile ödeyeceğini duyurmuştu. Hali hazırda bir Avrupa Birliği bankacılık lisansına sahip olan şirket, Robinhood benzer şekilde firmalarla bireysel ana para piyasası alanında rekabet edebilmek adına bir ABD broker-dealer lisansı aldığını açıklamıştı.

Kripto para piyasasının toplam kıymeti 1.8 milyar doları aşmış durumdayken önder 41.000 dolarlık fiyat bandında işlem görüyor.

Revolut Rekabetin Boyutunu Değiştiriyor

Robinhood ve PayPal benzer şekilde rakiplerine benzer bir halde Revolut, fintech ve bankacılık uygulamasına çeşitli kripto para birimlerini satın alma ve depolama yöntemlerini ekledi. Ancak Revolut, hemen hemen kripto borsalarında alım satım sağlanan bir tür işlevsellik olmadan yoluna devam ediyor.

Revolut’un şu anda dünya genelinde 16 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Ayrıca Revolut platformunda ayda 150 milyondan fazla işlem yapılıyor. Firma, kripto para birimlerinin destekçisi olurken kullanıcılara 50’den fazla token hizmeti sağlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.