Analiz

Ripple Analizi: XRP Artışa Mı Hazırlanıyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para birimlerinden Ripple (XRP), yeniden 1 dolar seviyesine gelmek için girişimlerini sürdürüyor. İlk kripto para birimlerinden olan XRP, Ripple ve SEC davasıyla birlikte büyük bir darbe yemişti. Genel piyasa trendini takip eden XRP 1 dolar barajını aşmayı hedefliyor.

Ripple Fiyatında Önemli Seviyeler

Ripple, nisan ayında yaklaşık 4 kat artış yaşayarak önemli bir ralli kaydetmişti. Ancak aynı dönemde bu artış diğer altcoin’lere göre bir miktar mütevazıydı. Çünkü birçok kripto para 20-30 kat artışa imza atmıştı.

XRP, ağustos ayının ikinci haftasında 1.40 doların üzerine çıkarak kayda kıymet bir fiyat hareketi sergilemişti. Ancak 2021 yılının ikinci düşüş eğilimi, Ripple fiyatında darbeye yol açtı. Ağustos ayında destek görevi gören 20 SMA, eylül aydında dirence dönüşerek XRP fiyatını aşağı itti.

100 SMA ve 200 SMA destek görevi görürken XRP/USD paritesi sıkıştı. Bu durum yakında bir kırılma beklentisini ortaya çıkardı. Uzmanlar XRP fiyatında bir boğa koşusuna işaret ediyor. ABD SEC ile yasal mücadeleye gelecek olursak piyasa bu duruma bağışıklık kazanmıştır.

XRP günlük süre diliminde %2’lik düşüş kaydetti. Bununla birlikte XRP, haftalık görünümde %0.35 oranında düşüş hareketi ile yatay bir seyir izliyor.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0f0f0f” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”3845″ scheme=”alt”]

4 Saatlik XRP Grafiği

XRP fiyatı gün içinde 0.96 dolara dokunsa da sürdürülebilir bir yükseliş eğilimi gösteremedi. 0.90 doların üstünde kalmış olarak yukarı yönlü beklentiyi sakınan XRP, 0.93 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

4 Saatlik Xrp Grafiği
4 Saatlik Xrp Grafiği

4 saatlik grafik verilerine bakılırsa XRP yukarı yönlü hareket için girişimlerde bulunuyor. RSI 46 seviyesiyle yansız bölgede içeriyor. MACD sıfır bölgesine yakın seyrederken eğilim yukarı yönde, Momentum göstergesi sıfır bölgesine yakın bir seyir sergiliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.