HaberlerNFT Haberleri

Sabancı Üniversitesi’nde NFT Sertifika Dönemi Başlıyor!

Sabancı Üniversitesi'nde tüm eğitim sertifikaları artık merkez tarafından NFT formatında verilecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sabancı Üniversitesi’nde NFT sertifika dönemi başlıyor. Sabancı Üniversitesi Finans Mükemmeliyet Merkezi (CEF), Crypto Assets ve Blockchain Teknolojisi öğretim programı ile bir ilke imza attı. Tüm eğitim sertifikaları artık merkez tarafından NFT formatında verilecek.

İlk sponsoru Akbank olan Sabancı Üniversitesi Finansta Mükemmeliyet Merkezi/CEF, gelecek tüm programlarda NFT formatında sertifikalarının yanı sıra Kripto Varlıklar ve Blok Zinciri Teknolojisi eğitimini verecek. Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunu olan Emre Parlak, CEF’in NFT sertifikalarını tasarladı. Dijital tipografi alanında eğitimci olan Emre Parlak, aynı zamanda Fevkalade tasarım ajansının da kurucu ortaklarından.

Sabancı Üniversitesi'Nde Nft Sertifika Dönemi Başlıyor!
Sabancı Üniversitesi’Nde Nft Sertifika Dönemi Başlıyor!

Program Mayıs 2022’de Merkezde başladı. InsideChains CEO’su Cristina Dolan, katılımcılara kripto varlıkları hakkında kapsamlı bilgi veren sertifika programı için bir eğitmen olarak bilgilendirme gerçekleştiriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.