HaberlerNFT Haberleri

Axie Infinity ve CyberKongz’den NFT İşbirliği

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Axie Infinity’nin yaratıcısı, CyberKongz NFT koleksiyonu ile birlikte yeni bir ödül programını duyurdu. Bu program sayesinde, nadir NFT’lere sahip olan oyuncular yeni bir NFT koleksiyonundan ödüller kazanabilecekler. Sky Mavis, Axie Infinity’nin yapımcısı olarak, CyberKongz NFT koleksiyonu ile bir iş birliği başlattığını ve bu ortaklık kapsamında bazı web3 oyuncularına dijital varlıklarla teşvikler verileceğini açıkladı.

Axie Infinity Guide Noypigeeks
Axie Infinity Ve Cyberkongz’den Nft İşbirliği 3

27 Temmuz tarihinde, CyberKongz adlı bir NFT koleksiyonu olan Genkai’nin duyurusu yapılacak. Bu koleksiyon, Axie Infinity adlı popüler kripto oyunu için Ethereum‘un yan zinciri olan Ronin üzerinde basılan tokenlerden bazılarını içermektedir. Şirket tarafından yapılan açıklamada, aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir:

Genkai, anime etkili bir sanat koleksiyonu olup CyberKongz markasının yeni sürümüdür.

CyberKongz ve Sky Mavis İşbirliği Yaptı

Bununla birlikte mint’in toplamda 20.000 token arzı bulunuyor ve bu tokenlerin 4.000’i Sky Mavis’in kendi NFT pazarı olan Mavis Market aracılığıyla Ronin’de kullanılabilir olacak.

Son olarak Sky Mavis, her Mystic Axie sahibinin, sahip oldukları her Mystic Axie için bir Genkai NFT’si kazanacağını ifade etti. Mystic Axie, Axie Infinity NFT’sinin daha nadir bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.