Altcoin HaberleriHaberler

Solana Kapıda: Bu Memecoin’ler Piyasayı Sallayabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sosyal medyada bir süredir popüler olan Solana Yazı, farklı memecoin’lerin yükselişiyle dikkat çekti ve büyük bir ilgi gördü.

Memecoin piyasasının seyrini belirleyen Solana ekosistemi, son dönemde oldukça popüler hale geldi. Düşük işlem ücretleri ve hız açısından memecoin yatırımcılarının tercihi olan Solana ağı, bu yaz dikkatleri üzerine çekebilir. Diğer trendlere nazaran daha güçlü bir ivme yakalayan memecoin’ler, piyasanın olumlu seyriyle daha da dikkat çekebilir. Peki, 2024 boğa sezonunda Solana ekosisteminde parlayacak hangi memecoin’ler olabilir?

1- Açık ara Zirvede: dogwifhat (WIF)

WIF, Solana ekosistemindeki memecoin’ler arasında en büyük piyasa değerine sahip olanıdır. 3,24 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan WIF, köpek temalı memecoin akımına büyük bir ivme kazandırdı. Uzun bir süredir sessiz kalan DOGE, SHIB ve FLOKI gibi memecoin’ler, WIF’in piyasayı sallamasıyla tekrar canlanmaya başladı. Şu anda 3,25 dolar civarında işlem gören popüler memecoin, 2024 boğasında oldukça tartışılacağa benziyor.

Image 5

2- Hikayesiyle Büyük Ses Getiren Esere Dönüştü: MEME KİTABI (MEKİ)

İkinci sıradaki kripto para, 943 milyon dolarlık piyasa değeriyle BOME olarak beliriyor. BOME, diğer memecoin’lerden farklı bir hikayeye sahip olup özellikle ilk çıktığı zamanlarda büyük bir etki yaratmıştı. BOME, “Cüzdana SOL gönder” akımının özgün ve en başarılı örneğidir ve oluşturduğu topluluk ile piyasa girişi bakımından memecoin hayranlarının dikkatini çekmektedir. Şu an itibariyle BOME’nin işlem gördüğü fiyat 0,01367 dolar.

Image 6

3- Kedi Trendini Başlatabilir: cat in a dogs world (MEW)

Memecoin piyasası, şu ana kadar genellikle köpekler alemiyle kendisini gösterdi. Buna net bir örnek vermek gerekirse DOGE, SHIB, FLOKI ve BONK, gerçekten de yüksek piyasa değerlerine ulaştı. Fakat son zamanlarda kediler aleminde bir çıkış var. Pek çok kripto yatırımcısı, sıradaki memecoin furyasının kedi kategorisinde yaşanacağını düşünüyor. Bu kategoride en yüksek piyasa değerine sahip olan isim 434,8 milyon dolar ile MEW. 0,004892 dolardan alıcı bulan MEW, yeni bir akım ile bu yaza damga vurabilir.

Image 7

4- Kedi Çılgınlığında Dikkate Değer Aday: Popcat (POPCAT)

Kedi çılgınlığı hakkında konuşurken POPCAT‘ten bahsetmemek olmaz. MEW’den sonra en çok dikkat çeken kedili memecoin POPCAT, 383,4 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. POPCAT, devasa bir topluluğa sahip ve kedili memecoin trendinin yükselişe geçmesi durumunda daha yüksek seviyelere ulaşmayı hedefleyecektir. POPCAT’in şu anki fiyatı ise 0,3913 dolar.

Image 8

5- Politik Memecoin’lerin Lideri: doland tremp (doland tremp)

Son dönemlerin en ilginç memecoin’leri belki de politik alandan geldi. Sadece birkaç gün önce, eski ABD Başkanı Donald Trump‘ın kripto sektörü hakkındaki açıklamaları, politik memecoin’leri harekete geçirdi. Özellikle de Donald Trump temasına sahip memecoin’lerin talebi dikkat çekiciydi. Tremp ise politik memecoin’ler arasında 118,9 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle öne çıkıyor. Şu anda Tremp, 1,18 dolar seviyesinden işlem görüyor. ABD Başkanlık seçimlerine doğru ilerlerken, bu kategori daha da önem kazanacak gibi görünüyor.

Image 9

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.