Altcoin HaberleriHaberler

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple ve SEC’in Anlaşma Şartını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple ve SEC arasındaki dava süreci son hız devam ederken, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse açıklamada geldi. Ripple CEO’su, SEC ile tek bir şartla anlaşabileceklerini  bunun da Bitcoin ve Ethereum’da olduğu gibi XRP’yi de menkul kıymet olarak görmediklerini açıklamaları durumunda gerçekleşeceğini belirtti.

Ripple ve SEC Uzlaşabilir Mi??

Garlinghouse yapmış olduğu açıklamalarda bir tek SEC’in Bitcoin ve Ethereum’da olduğu gibi XRP’yi de menkul kıymet olarak görmediklerini açıklaması halinde anlaşmaya varabileceklerini dile getirdi.

CEO konuyla ilgili açıklamasında,

“SEC ile ileriye dönük yapıcı bir yol bulabileceğimiz seviyede, elbet bunu bulmak istiyoruz. İleriye dönük olarak XRP’nin ne olduğu mevzusunda mutlak bir kesinlik olmadıkça, ne zaman karar vereceğimize dair bir senaryo yok. XRP’nin iyi mi son aşama güçlü bir vasıta olabileceğine dair net bir vizyonumuz var. Kripto topluluğunda ve XRP topluluğunda XRP ile mükemmel şeyler icra eden başka birçok insan var.” sözlerini kullandı.

Ripple-SEC Davası Kritik Süreçte

XRP davasının şu anda kritik bir aşamada olduğu düşünülüyor. Ripple, SEC’i adil davranmadıkları konusunda suçlarken, bu davanın tüm kripto para ekosistemi için emsal teşkil edip etmeyeceği düşünülüyor.

Tüm bunlara ek olarak XRP topluluğu davayı Ripple’ın kazanacağından güvenilir görünse de hemen hemen bu aşamada net bir açıklamada bulunmak mümkün değil.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.