Haberler

Binance’den Kullanıcı Koruma Önlemlerini Arttırma Hamlesi!

Binance Australia, kripto para suçlarına maruz kalan kullanıcılarını korumak için yeni önlemler alıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance’den kullanıcı koruma önlemlerini arttırma hamlesi. Binance Australia, kripto para suçlarına maruz kalan kullanıcılarını korumak için yeni önlemler alıyor.

Binance Australia’nın Ekonomik, Sosyal ve Yönetişim (ESG) raporu, dolandırıcılıklara karşı yeni önlemler ortaya koydu.

Binance Australia, Kullanıcı Koruma Kayıt Sürecini Sıkılaştırıyor

Dolandırıcılığa özellikle duyarlı olduğu belirlenen kullanıcıları korumak için Binance Australia, yeni üyeler için kayıt prosedürünü deetliyor.

Yaşlı kişiler, uzak yerlerde yaşayanlar veya engelli kişiler, Binance’in savunmasız kullanıcılar olarak belirlediği genel insan kategorileridir. Şirket, hedef kitlenin mali suçlara odaklanan çok sayıda hükümet ve araştırma kuruluşuyla işbirliği içinde geliştirildiğini belirtiyor.

Binance'Den Kullanıcı Koruma Önlemlerini Arttırma Hamlesi!

İşletmenin, hırsızların kurbanlara yüksek bir yatırım getirisi vaat ederek mali yardım talep ettiği dolandırıcılık türüne durduğu  vurgulandı. Binance Financial Crime, Risk and Compliance’dan Zachary Lu, 500 farklı dolandırıcılık türü olmasına rağmen, yatırım dolandırıcılıklarının sürekli olarak listenin başında yer aldığını belirtiyor.

Binance Australia, kullanıcı kabul sürecinde 1 Eylül’den itibaren daha katı kimlik kriterleri uygulayacak. Kayıt sırasında şirket, tüketicilerin ehliyetlerinin bir fotoğrafını numarasıyla birlikte yüklemelerini isteyecek. Bu, Binance’in bir kullanıcının savunmasız olup olmadığını ve çalıntı bir kimlik kullanarak kaydolup kaydolmadığını belirlemesine yardımcı olmak için kullanılacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.