HaberlerAltcoin Haberleri

Synthetix Kurucusu, Ağları Entegre Eden Gaz Ücretsiz Infinex’i Piyasaya Sürdü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merkeziyetsiz finansın önemli projelerinden biri olan Synthetix’in kurucusu Kain Warwick, yeni bir proje başlattı: Infinex. Infinex, Ethereum, Solana, Polygon ve diğer Ethereum 2. katman projelerini destekleyecek ve birleştirecek. Ayrıca, gaz ücretleri ve cüzdan kurulumu gibi DeFi sorunlarını da çözmeyi hedefliyor.

Kain WarwickSynthetix kurucularından biri, yeni bir proje olan Infinex‘i başlattığını duyurdu. , birçok blok zincirini kolay bir şekilde birbirine bağlayarak ve tamamen zincir üstü işlemler yaparak merkeziyetsizliği sürdürmeyi hedefliyor.

Image 19

Web sitesindeki üyelik işlemlerinin kolayca tamamlanabilmesi için “geçiş anahtarı” kullanılır. Kullanıcılar, rahat bir şekilde belirledikleri şifrelerle hesap oluşturabilirler.

Infinex Hesabı özelliği, kullanıcıların merkeziyetsiz finansın teknik alanlarına hakim olmadan da deneyimlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Bu özellikle, cüzdan kurulumu, gaz ücretleri ve ağlar arası köprü geçişleri gibi kullanıcıların zorlandığı unsurlar devre dışı bırakılıyor. Böylece, varlıklar bir merkeze bağlı olmadan yönetilebiliyor.

Projeye erken dahil olma durumunda, sisteme kilitlenecek olan varlıkların değerine göre erken katılım fırsatları sunulacaktır. Yani, daha fazla varlık kilitledikçe, erken katılım için daha avantajlı koşullar elde edilebilecektir.

Kain Warwick, Infinex’in kurucusu, buradaki amacın tamamen son kullanıcıya kolay bir erişim sağlamak olduğunu belirtti:

“Infinex sayesinde herkes kripto kullanabilecek ve zincir üstü işlemlerin sağladığı tüm seçenekleri rahatlıkla uygulayabilecek. Kimsenin ve hiçbir merkezi otoritenin veri tabanına bağlı olmadan, herkes kendi varlıklarını kontrol edebilecek”

Infinex, 500 milyon dolarlık varlığın kilitli olduğu Synthetix ile birlikte çalışacak. Şu anda Ethereum, Solana, Polygon, Arbitrum, Optimism ve Base ağlarını destekliyor.

Köprü geçişi yok, anahtar kelime yok ve yüzde 100 zincir üstü. Proje, kullanıcıların işlemlerini doğrudan zincir üzerinde gerçekleştirmelerini sağlıyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.