Haberler

Binance, Nijerya Engeli ile Karşı Karşıya

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEC’nin Nijerya Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu olarak bilinen Nijerya’daki bir şubesi, Binance kullanıcılarına yönelik uyarılarla küresel anlamda dikkat çekti.

Binance, SEC ile uzun süredir süregelen gerginliğiyle mücadele ederken, Nijerya’dan da bir darbe aldı. Yerel yatırımcıları Binance kullanmamaları konusunda uyardılar. Bu uyarıyla Nijerya’nın yasa dışı kullanıcılara dikkat çeken SEC’i, Binance üzerindeki baskısını arttırdı.

Nije
Binance, Nijerya Engeli Ile Karşı Karşıya 3

SEC, Binance’nin Nijeryadaki Faaliyetlerini Sınırlandırdı!

SEC, Haziran ayında Binance Nijerya’nın faaliyetlerini sınırlayan bir genelge yayımladı. Bu genelge, yatırımcılar ve platformlar için mevcut uyarıyı temsil ediyor ve oldukça dikkat çekici bir durum arz ediyor. Binance Nijerya, şu anki platformlardan tamamen bağımsız bir şekilde tanımlandı.

Bu gelişmeler karşısında Binance, Binance Nijerya’ya yönelik bir durdurma ve vazgeçme bildirimi yayınladı. Sadece Nijerya ile sınırlı kalmayarak global olarak Binance üzerindeki baskısını sürdüren SEC, kripto paraların da gerilimine yol açıyor. SEC, zaman zaman Ripple ve Binance ile ilgili gündeme gelen olumsuz durumlarla birlikte BTC fiyatında doğrudan sarsıntılara ve altcoin’lerde daha büyük düşüşlere neden olabiliyor. Bu nedenle, kripto para piyasasında belirsizliklerin ve dalgalanmaların arttığı görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.