HaberlerBitcoin Haberleri

Avalanche Kurucusu Emin Gün Sirer’den UST ve Terra Çöküşü Açıklaması!

Avalanche Kurucusu Emin Gün Sirer, UST ve Terra'nın Çöküşü Hakkında Açıklamarda Bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avalanche kurucusu Emin Gün Sirer’den UST ve Terra çöküşü açıklaması. Avalanche‘ın kurucusu Emin Gün Sirer, Terra’nın çöküşü ve UST hakkında konuştu. Etki açısından Sirer, DAO Hack olayından daha iyi performans gösteriyor. Gox’a benzediğini iddia etti.

Emin Gün Sirer, kripto para piyasasını sallayan Forbes’a LUNA ve UST ile ilgili birkaç iddiada bulundu. Sirer, yukarıda bahsedilen çöküşün DAO Hack ve hatta Mt’den daha önemli olduğunu iddia etti. Bunun Gox durumu kadar ciddi olduğuna inanıyor. İyi bilindiği gibi, o zamanın en büyük kripto varlık ticaret platformlarından biri olan Mt. Gox, 2014 yılında saldırıya uğradı ve iflas ilan edildi ve yaygın bir öfkeye neden oldu. olaydan sonra Bitcoin fiyatı önemli ölçüde düştü.

Sirer, çöküşün daha fazla düzenlemeye yol açacağına inanan piyasa uzmanlarıyla da aynı fikirde olduğunu söyledi.

Terra Ortaklığı

Sirer, Avalanche vakfının Terra ile olan ilişkisi nedeniyle para kaybettiğini ancak bunun vakıf için bir endişe olmadığını belirtti.

LFG’nin Elindeki AVAX Miktarı Çok Az

Terra Foundation Luna Foundation Guard’ın yedekte yaklaşık 60 milyon dolarlık kripto varlığı var. Sirer, konuyla ilgili yaptığı yorumda vakfın AVAX sayısının az olduğunu ve vakfın tüm AVAX’larını bir kerede satmak istese bile işlem hacmi nedeniyle fiyatın çok fazla hareket etmeyeceğini belirtti. Yerli kripto endüstrisinin en tanınmış isimlerinden biri olan Squanch, geçtiğimiz günlerde benzer bir açıklama yaptı.

AVAX son 24 saatte %10’dan fazla arttı ve şu anda yazının yayınlandığı zaman 31.23 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.