HaberlerMetaverse Haberleri

Tarayıcı Tabanlı Metaverse Portals, VR Kulaklık İhtiyacını Kaldırmayı Planlıyor

Portals'ın kurucu ortağı Adam Gomez, tarayıcı tabanlı bir platformun birçok insan için metaverse'e girme engelini azalttığını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse girişimi olan Portals, insanların sanal gerçeklik (VR) ekipmanı olmadan girmesine izin veren tarayıcı tabanlı metaverse projesini finanse etmek için yeni fonlar topladı.

Portals kurucu ortağı Adam Gomez, tarayıcı tabanlı bir platformun birçok insan için metaverse dünyasına girme engelini azalttığını söyledi. Basitçe bir bağlantıya tıklamak, kullanıcıların metaverse deposuna veya başka birinin alanına girmesine olanak tanır. Kullanıcıların metaverse dünyasına girmek veya biçimlendirmek için bir VR kulaklığı veya oyun bilgisayarı almaları gerekmediğini de sözlerine ekledi.

Solana blok zinciri tarafından desteklenen Portals metaverse, Google Chrome veya Microsoft Edge gibi bir web tarayıcısında çalışır. İnsanların meta veri tabanında kendi kişiselleştirilmiş sanal alanlarını oluşturmalarına olanak tanır.

Portals, Cuma günü 5 milyon dolarlık bir finansman turunun tamamlandığını duyurdu.

Facebook ve Microsoft gibi platformların VR için sanal bir dünya inşa etme yarışına girmesiyle Metaverse, ana akım haline geldi. Portals, tarayıcı tabanlı alternatifini bu büyük oyunculara getirdiği için bu listeye katılıyor.

Gomez’e göre amaç; Portalları şehir merkezindeki metaverse’nin en iyi şehri yapmak, milyonlarca sakin ve ziyaretçiye ev sahipliği yapmak. Ziyaretçilerin kayıtları dinleyebileceğini, konserlere katılabileceğini, alışveriş yapabileceğini ve diğer popüler metaverse etkinliklerini yapabileceği şeklinde ifade etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.