Borsa HaberleriHaberler

Coinbase, ”Rug-Pull” ile Alakalı Paylaşımını Kaldırıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsasının arkasındaki operatör olan Coinbase Global, rug-pull ile ilgili içeriği platformundan kaldırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Reuters, Coinbase (NASDAQ:COIN) ekibinin en az üç tokene nasıl yatırım yapılacağını açıklayan makaleleri devre dışı bıraktığını bildirdi. Makale, DeFi100 (D100), Mercenary (MGOLD) ve SQUID tokenlerine bağlanan talimatların silindiğinden bahsetti. Ancak, rug-pull ile ilgili tokenlerin hiçbiri Coinbase’de listelenmedi veya kripto cüzdanında desteklenmedi.

Karar, rug-pull dolandırıcılıklarına karışan birkaç token etrafında artan şüphelerin ardından geldi.

Şirket, şu anda CoinMarketCap’te yayınlanan verilerin ardından otomatik olarak oluşturulan bilgilendirici web sayfalarında korumaları yükseltme planlarını açıkladı.

Binlerce kripto yatırımcısı, gelecekte benzeri görülmemiş getiriler sağlayabilecek coin projelerini bulma beklentisiyle kripto gemlerini avlamak için konumlandığında, merkezi olmayan finansa (DeFi) olan yoğun ilginin bir sonucu olarak, rug-pull dolandırıcılıkları son zamanlarda çok dikkat çekti.

Birçoğu, gelecek vaat eden konseptler ve yüksek bahis getirileri ile yasal kripto para projeleri gibi davranan rug-pull dolandırıcılarının kolay kurbanları oldular.

Gerçek ise hayal kırıklığı yarattı, çünkü bu finansal dolandırıcılar yatırılan fonları geri çekti ve sahte tokenlerin değeri istenen seviyeye ulaşır ulaşmaz projelerini terk etti.

Sadece 2021’de, rug-pull dolandırıcıları kurbanlarından 2,8 milyar dolardan fazla dijital para çaldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.