HaberlerBorsa Haberleri

Kripto Para Borsası Coinbase’den Yeni Özellik!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Coinbase, cüzdanına mesajlaşma özelliğini eklediğini heyecanla duyurdu.

ABD merkezli bu kripto para borsası, SEC ile olan yasal mücadelesi sürerken bile sürekli olarak yenilikler yapmaya devam ediyor. Şirket, kullanıcılarına mesajlaşma özelliğini sunarak onları daha da memnun etmeyi hedefliyor. Bu yenilikle birlikte, kullanıcılar daha kolay iletişim kurabilecek ve sorularını, önerilerini veya herhangi bir konuyu paylaşabilecekler. Coinbase, her zamanki gibi sadece en iyi hizmeti sağlamak için çabalıyor ve kullanıcılarının beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

Coinbase Bitcoin Europa
Kripto Para Borsası Coinbase'den Yeni Özellik! 3

Coinbase, Cüzdanına Mesajlaşma Özelliğini Ekledi!

Coinbase, XMTP ile iş birliği yaparak cüzdanlara merkeziyatsız mesajlaşma özelliği eklediğini gururla duyurdu. Bu yeni ve heyecan verici mesajlaşma sistemi, kullanıcıları XMTP ağı üzerinde güvenli bir şekilde iletişim kurmaya teşvik ediyor.

Coinbase, XMTP projesiyle ortaklık yaparak cüzdanlarına şifreli mesajlaşma mekanizması entegre etti. Bu müthiş özellik, Coinbase Wallet kullanıcılarının Ethereum Layer-1 ve Layer-2 hesapları arasında güvenli bir köprü oluşturmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, kullanıcılar cb.id, Ethereum İsim Hizmeti ve Lens profilleri aracılığıyla sağlanan kripto alan adlarını kullanarak kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Tüm bunlar, kullanıcıların güvenli ve özgür bir iletişim deneyimi yaşamasını sağlıyor. Coinbase ve XMTP iş birliği, Türkiye’nin kripto dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

XMTP’nin tasarımı, Blockchain hesaplarıyla ilişkili herhangi bir kimlik çözümüyle uyumlu olmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Bu sayede, Blockchain seviyesinde herhangi bir değişiklik gerektirmez.

Coinbase kullanıcılarının cüzdanlarına bağlı mesajlar, Lens Protokolü ve XMTP ile entegre olan diğer merkezi olmayan sosyal medya uygulamalarına kolaylıkla taşınabilir. Bu entegrasyon sayesinde, konuşmalar farklı platformlar arasında sorunsuz bir şekilde devam edebilir ve kullanıcılar daha esnek bir hizmet alabilir. Mesajlar, sadece görüşme katılımcıları arasında paylaşılan güvenlik anahtarlarıyla şifrelenir ve ek bir güvenlik katmanı eklenerek daha güvenli hale getirilir.

Aynı zamanda, güncelleme kullanıcıların USDD Coin (USDC) kullanarak mesajlaşma arayüzü içinde gaz ücreti ödemeden başkalarına ödeme yapmalarına imkan sağlıyor. Bu entegrasyon, işlem sürecini kolaylaştırır, adres girişiyle ilgili sorunları ortadan kaldırır ve mesajlaşma ile ödemelerin işlevselliğini birleştirerek uygulamayı daha da kullanıcı dostu hale getiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.