HaberlerAltcoin Haberleri

Telegram CEO’sunun Gözaltına Alınması, TON Ekosistem Coin’lerinde Büyük Düşüşe Yol Açtı

Telegram CEO'su Pavel Durov'un gözaltına alınmasının akabinde, Telegram'a bağlı kripto paralarda yüzde 36'ya kadar varan keskin düşüşler meydana geldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Telegram CEO’su Pavel Durov’un gözaltına alınmasının akabinde, Telegram’a bağlı kripto paralarda yüzde 36’ya kadar varan keskin düşüşler meydana geldi.

Telegram CEO’su Pavel Durov’un Fransa’da gözaltına alındığı haberi ile The Open Network (TON) blok zinciri ekosistemine ait kripto paralar, Telegram ekibinin geliştirdiği bir proje olmalarına rağmen sert bir düşüş yaşadı.

Image 22

Toncoin (TON) ilk saatlerde büyük bir dalgalanma göstererek 5.24 dolar seviyesine kadar geriledi. Telegram oyunu Notcoin’in token’ı NOT da benzer bir eğilim gösterdi. Kripto para birimleri arasında TON ile paralel olarak kayda değer bir düşüş yaşandı. Bununla birlikte, Resistance Dog (REDO) ve PunkCityPUNK (PUNK) gibi daha küçük piyasa değerine sahip TON ekosistem coin’leri çok daha büyük bir oranda değer kaybetti. Bu dijital varlıklar, aynı zaman diliminde sırasıyla önemli düşüşler yaşayarak piyasada belirgin bir etki yarattılar.

Fransız kökenli Pavel Durov, Telegram’ın kurucusu ve CEO’su, dün akşam Paris yakınlarındaki Paris–Le Bourget havaalanında ansızın gözaltına alındı. Özel jetiyle seyahat eden Durov’un, polis tarafından yürütülen bir ön soruşturma kapsamında tutuklanma emri alındığı belirtildi. Bu soruşturmanın merkezinde, Telegram uygulamasında kontrol mekanizmalarının yetersizliği ve bu durumun suç faaliyetlerinin engelsiz devam etmesine olanak tanıması olduğu iddia ediliyor.

Telegram, dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya sahip olan bir sosyal medya platformudur ve büyük bir çeşitliliği temsil ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.