Altcoin HaberleriHaberler

Tron meme coin’lere İlgi Artıyor: 7 Saatte 104 Kat Değer Kazandı

2024 yılı, meme coin'lerin gözde senesi olarak bilinmeye devam ederken, en popüler zincir olarak öne çıkan Solana'nın ardından şimdi Tron ağına olan ilgi de artmaya başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2024 yılı, meme coin’lerin gözde senesi olarak bilinmeye devam ederken, en popüler zincir olarak öne çıkan Solana’nın ardından şimdi Tron ağına olan ilgi de artmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde, bir kullanıcı sadece 7 saat içinde 650 dolarlık yatırımını 70 bin dolara çıkarmayı başardı. 

Solana’nın etkisiyle Tron ağı, meme coin’ler için büyük bir cazibe merkezi olmaya başladı. Bu yılın başından beri Solana ağında piyasaya sürülen binlerce meme coin, büyük ilgi gördü. Ayrıca, “pumpfun” gibi meme coin oluşturma uygulamaları da belirmeye başladı, bu da dikkat çekici bir gelişmeydi.

Tron ağındaki benzer bir durum, Justin Sun’a atıfla kurulan Sun.io adlı bir meme coin çıkarma platformunu içeriyor. SUN adında kendi token’ı bulunan bu protokolde, Justin Sun, gelecek gelirlerin Sun token alımı için kullanılacağını ve alınan token’ların daha sonra yakılacağını belirttiği bir açıklamada bulundu.

Image 10

Tron ağındaki meme coin ilgisi, Solana’daki çılgınlık seviyesine henüz erişmemiş olsa da, kullanıcıların bu alana ilgisi artmakta. Örneğin, belirli bir kullanıcı 7 saat içinde 650 dolarlık yatırımını 68 bin dolara çıkararak 104 kat kar elde etmeyi başardı. Bu durum, bu alandaki önemli potansiyeli vurgulanıyor.

Lookonchain’in paylaştığı bilgiye göre, bir birey, SUNDOG adlı bir meme coin için 650 dolar değerinde 5000 TRX harcadı. Bu kişi, 6.8 milyon adet SUNDOG token aldıktan sonra 7 saat geçtikten sonra satışlara başladı ve 4.5 milyon SUNDOG için 522 bin TRX kazandı. Kullanıcı, 5 bin TRX’ini, 522 bin TRX’e dönüştürdü.

Hala 2.2 milyon adet SUNDOG bulunduran kullanıcının henüz gerçekleştirilmemiş 76 bin dolarlık ek SUNDOG token’ı mevcut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.