HaberlerTüm Haberler

FTX Destekli Moonstone’dan, Kripto Sektöründen Çıkma Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX’in çöküşünün ardından ABD merkezli Moonstone, kripto para sektöründen ayrılmaya ve markasını değiştirmeye karar verdi.

Başka bir FTX bankacılık ortağı olan Deltec’in Bahamalar merkezli başkanı Jean Chalopin, 2020’de Moonstone Bank’ı satın aldı. Raporlara göre Chalopin, Moonstone‘u ağırlıklı olarak bir finansal hizmetler şirketi olarak yeniden yapılandırmak için Ocak 2022’de Alameda Research’ten 11,5 milyon dolarlık bir yatırım aldı.  Ancak Moonstone, FTX sorunundan etkilenen diğer birçok borsa gibi mücadele etti.

FTX Destekli Moonstone, Kripto Sektörü İle Yollarını Ayırıyor

Ftx Destekli Moonstone'Dan, Kripto Sektöründen Çıkma Kararı!

FTX’in kardeş şirketi Alameda Research’ten tahmini 11,5 milyon dolarlık bir yatırım aldıktan sonra Moonstone Bank, kripto para birimi sektöründen ayrılacağını ve bir topluluk bankası olarak orijinal rolüne devam edeceğini duyurdu.

18 Ocak’ta yaptığı duyuruda banka, strateji değişikliğinin nedenini kripto endüstrisindeki son olaylar ve kripto işletmelerini çevreleyen değişen düzenleyici ortamının olduğunu belirtti.

Bankayı köklerine döndürme girişiminin bir parçası olarak, artık Moonstone Bank adını kullanmayacağını ve yerel toplulukta 135 yıldır bilinen Farmington State Bank adını yeniden markalaştırıp yeniden benimseyeceğininin kararını verdiklerini belirtti.

Bankaya göre, değişikliğin önümüzdeki haftalarda yürürlüğe girmesi planlanıyor ve yerel bankacılık müşterileri herhangi bir hizmet eksikliği yaşamayacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.