Bitcoin Haberleri

Kripto Para Borsası Bitfinex’ten Bitcoin Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hong Kong merkezli kripto para borsası Bitfinex, haftalık raporunda Ocak ayının sonunda Bitcoin‘in güncel zincir üstü verilerini analiz etti.

Raporu hazırlayan uzmanlar, kripto piyasasının kârlılığını koruduğunu belirterek, BlackRock’ın ETF başvurusundan günümüze kadar olan süreçte bu durumun devam ettiğine dikkat çekti.

Ocak ayında Bitcoin, 49 bin dolar seviyelerine kadar yükselse de ETF onayının ardından gelen satışlar, kârda olan yatırımcı oranını düşürdü. Bitfinex’in CryptoQuant’tan derlediği verilere göre, Ocak ayında toplam BTC arzının kârı yüzde 91’den 57’ye geriledi. Aynı dönemde kısa vadeli yatırımcıların realize olmayan kârı ise yüzde 48’den yüzde 8’e düştü.

Bitfinex Bitcoin 1

“Önceki Bitfinex Alpha sürümlerimizden birinde, kısa vadeli sahibinin gerçekleşen fiyatını BTC için önemli bir dinamik destek seviyesi olarak tanımlamıştık.”

Raporda, kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin gerçekleşmemiş kârlarının yüzde 30’u aştığı dönemlerde düzeltme hareketlerinin görüldüğü ifade edildi. Uzmanlar, BTC’nin 38 bin 500 dolara çekilirken kısa vadeli gerçekleşen fiyat metriğinin önemli bir destek görevi gördüğüne inanıyor.

Bitfinex Bitcoin 2

Bitfinex analistleri, kripto para piyasası için gelecek öngörülerini de raporda paylaştı. Bitcoin’de satış baskısının geçici olarak hafiflediği ve koşulların yakın vadede değişmesinin muhtemel olduğu belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.