Haberler

Twitter ile davalık olan Elon Musk ile FTX CEO’sunun danışmanı arasındaki mesajlar sızdırıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yıl Twitter’da yaptığı paylaşımlarla Dogecoin’in (DOGE) ve genel olarak kripto para piyasasının yön belirlemesinde büyük katkıları olan isimlerden Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk ile FTX borsasının CEO’su Sam Bankman-Fried’ın danışmanı arasındaki mesajlar ortaya çıktı. Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma sürecinde yaşanan hukuki anlaşmazlık sürecinin ortasında gündeme gelen mesajlarda, Sam Bankman-Fried’ın, Twitter’ı satın almayı düşündüğü öğrenildi.

ÖZEL MESAJLAR AÇIĞA ÇIKTI

Ozel Mesajlar Aciga Cikti

Business Insider tarafından aktarılan bazı özel mesajlara göre FTX CEO’su SBF’nin üst düzey danışmanı Will MacAskill, Mart ayında Tesla CEO’su Elon Musk’a genç ve milyarder CEO SBF’nin Twitter’ı satın almakla “potansiyel olarak ilgilendiğini” yazdı. Yayınlanan mesajlara göre Elon Musk ise verdiği yanıtta, Bloomberg Milyarderler Endeksine göre net serveti 9,44 milyar dolar olan SBF’nin “bu kadar büyük miktarda parasının olup olmadığını” sordu. MacAskill ise genç CEO’nun 8 milyar ile 15 milyar dolar arasında bir katkıda bulunabileceğini ifade etti.

“BLOK ZİNCİRİ TARTIŞMASI İSTEMİYORUM”

Paylaşılan mesajlara ve bilgilere göre MacAskill, Sam Bankman-Fried ile Elon Musk arasında bir görüşme ayarlamaya çalıştı. Daha sonra SBF Nisan ayında Morgan Stanley’den Michael Grimes ile finansman konusunda görüşme gerçekleştirdi. Grimes, Musk’a 25 Nisan tarihinde SBF’nin 5 milyar dolara kadar taahhütte bulunabileceğini aktardı. Öte yandan Grimes, Musk’a attığı mesajda “Onu seveceğinize inanıyorum. Sizin gibi ultra dahi ve iş bitirici biri. MIT’den sonra FTX’i sıfırdan kurdu” dedi. Musk ise “zahmetli bir blok zinciri tartışmasında bulunmak istemediğini” söyleyerek bu konuda ilgisiz olduğunu gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.