Haberler

ABD’de ara seçimler yaklaşırken, kripto yatırımcıları ne düşünüyor? Seçim sonuçları kripto sektörünü nasıl etkiler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’de ara seçimler giderek yaklaşıyor ve seçimler yaklaştıkça anket çalışmaları da artıyor. Yapılan son ankete göre seçimin çekişmeli geçeceği tahmin edilen bölgelerde kripto para yatırımcılarının genellikle demokrat adayları tercih ettiği görülüyor. Morning Consult tarafından yapılan ankete göre Web 3.0 destekçisi olup Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) gibi kripto paralara sahip seçmenler; Nevada, Pennsylvania, New Hampshire ve Ohio’daki Senato yarışlarında ezici bir çoğunlukla Demokrat adayları tercih ediyor.

WEB 3.0 SEÇMEN BLOĞU SEÇİMLERİ ETKİLEYEBİLECEK GÜÇTE

Web 3.0 Secmen Blogu Secimleri Etkileyebilecek Gucte

Ortaya koyulan anket çalışması, dijital varlıklar için genellikle partiler arası destek olduğunu da ortaya koyuyor. Web 3.0 seçmenlerinin neredeyse yarısı, Demokratların kripto paralar ve Web 3.0 konusunda daha donanımlı olduğunu düşünüyor. Ayrıca seçimin çekişmeli olacağı düşünülen eyaletlerdeki seçmenlerin yüzde 18’inin de kripto paralara ya da NFT ürünlere sahip olduğu görülüyor. Yatırım firması Haun Ventures tarafından yürütülen bir anket çalışmasına göre göre “Web 3.0 seçmen bloğu” olarak görülen topluluk, seçimleri etkileyebilecek güce sahip.

KRİPTO KARŞITI ADAYA OY VERME POTANSİYELİ DÜŞÜK

Yapılan anket çalışmasında katılımcıların yüzde 55’lik bölümü, kripto para karşıtı bir adaya oy verme olasılıklarının daha düşük olduğunu belirtiyor. Ayrıca çalışmanın sonuçlarına göre Web 3.0 teknolojilerine verilen destek de büyük teknoloji şirketlerine karşı duyulan güvensizlikten kaynaklanıyor. Sonuçları merak edilen ve seçimler sonrasında politika yapıcıların kripto paraları nasıl değerlendirileceği beklenen ara seçimler, 8 Kasım tarihinde yapılacak. Seçimlerde Demokratların Senato kontrolünü ele alması ve Cumhuriyetçilerin de Temsilciler Meclisi’nde üstünlük kurması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.