Haberler

Twitter Hissedarları Elon Musk’tan Yana Oy Kullandı

Twitter hissedarları, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık teklifini kabul etmek için oy kullandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Twitter hissedarları Elon Musk’tan yana oy kullandı. Twitter hissedarları, Elon Musk’ın 44 milyar dolarlık teklifini kabul etmek için oy kullandı.

Hissedarların çoğunluğunun oylama sırasında Elon Musk’ın teklifine açık olduğu görüldü.

Twitter Hissedarları, Anlaşma İçin Oy Kullandı

Bloomberg tarafından hazırlanan bir rapora göre, Twitter hissedarları Elon Musk’ın 44 milyar dolarlık devralma teklifini onayladı.

Hissedarlar, Musk’ın Twitter’ı satın almak için hisse başına 54.20 dolarlık teklifini destekliyor. Şu anda şirketin hisselerinin fiyatı 41,92 dolar seviyesinde yer alıyor.

Elon Musk, sosyal ağ platformundaki bot ve spam hesaplarıyla ilgili endişeleri öne sürerek, onaylamak için gereken hissedar onayını almasına rağmen satın alma işleminden vazgeçmeyi planladığını açıkladı.
Bu nedenle Musk dava açtı. Musk, Twitter’ın SEC’e yaptığı başvuruda sözleşmeden doğan sorumluluklarını yerine getirmediğini iddia etti.

Musk’ın avukatına göre Twitter ona ihtiyacı olan ticari bilgileri vermemiş. Tesla CEO’su daha önce yaptığı bir açıklamada Twitter kullanıcılarının %5’inin sahte hesap olduğu iddialarını dikkate alacağını belirtmişti.

Elon Musk ve Twitter’ın avukatları arasındaki hukuki anlaşmazlık 17 Ekim’de Delaware Chancery Court’ta görülecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.