HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Kripto Para Piyasasında 1 Günde Milyar Dolarlık Bir Düşüş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının son kaydedilen kayıplar ile 1 günde 100 milyar dolarlık bir düşüş kaydederek 2,9 trilyon dolara geriledi.

Bitcoin’deki Düşüş

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, aşağı yönlü fiyat hareketlerine devam etmesiyle beraber birçok kripto varlık belirli oranlarda değer kayıpları kaydetti.

Geçtiğimiz ayın sonlarında lider Bitcoin, SEC‘nin ETF onayı ile beraber güçlü bir yükseliş ivmesi kazandı. BTC, kısa bir süre içerisinde iki kez tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve 69.000 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Fakat kaydettiği son ATH’ın ardından gelen Evergrande iflas haberi, kripto para piyasasını oldukça negatif etkiledi. İflas haberinin duyulması ile birlikte değer kayıpları kaydetmeye başlayan Bitcoin, o tarihten bu yana bir toparlanma gerçekleştiremeyerek grafikte aşağı yönlü ilerlemeye devam etti. Piyasa, lider Bitcoin için 70.000 dolar seviyelerini hedeflerken durum tersine döndü ve BTC 63.000 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi.

Birçok Kripto Para Değer Kaybetti

Lider kripto para birimi Bitcoin’deki değer kaybı birçok altcoini de etkiledi. Son 24 saat içerisinde, piyasa değeri büyüklüğü bakımından ilk 20 kripto para birimi arasında en çok değer kaybı kaydeden kripto parlardan biri ise Litecoin oldu. LTC, bir günde kaydettiği değer kaybı ile 260 dolar fiyat seviyelerinden 246 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Bu esnada bazı Metaverse projelerinin kripto para birimleri de piyasadaki genel gidişatın aksine yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetti. Bu süreçte MANA ve SAND, en çok değer artışı yaşayan kripto varlıkların başında geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.