Haberler

USDC, Yeni Blockchain Platformlarında İşlemlere Başlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

USDC, kripto dünyasında popüler olan bir stablecoin olup, genişlemesine devam etmektedir. USDC‘nin altı yeni Blockchain üzerinde sunulacağı Circle Internet Financial tarafından duyurulmuştur. Circle Internet Financial, USDC’nin Noble platformu aracılığıyla altı yeni Blockchain platformunda kullanılabilir olacağını açıklamaya hazırlanmaktadır. Bu yeni platformlar arasında Polygon PoS, Base, Polkadot, NEAR, Optimism ve Cosmos bulunmaktadır.

Circle ve Coinbase İşbirliğinde Yeni Hamleler!

Bu gelişme, Circle ve Coinbase’in ortaklık yapılarını ve USDC ile olan ilişkilerini yeniden şekillendirdikleri bir haftada gerçekleşmektedir. Hatırlatmak gerekirse, Coinbase yakın zamanda Centre Consortium’un dağıtılmasına karar vermiş ve Circle’ın bir bölümünü satın almıştır. Centre Consortium, 2018 yılından beri USDC’nin operasyonlarından sorumlu olmuştur.

Daha önceden, USDC, Ethereum, Avalanche, Arbitrum, Stellar, Algorand, Tron, Flow, Solana ve Hedera gibi Blockchain ağlarında zaten aktifti. USDC’nin daha fazla platformda kullanılmasıyla birlikte, kripto piyasasında daha yaygın bir şekilde kabul görmesi muhtemel olabilir. Bu da USDC’nin popülerliğini artırabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.